Söz 75. son bölüm sansürsüz full tek parça izle Blu TV

Söz 75. son bölüm sansürsüz full tek parça izle Blu TV

Söz 75. bölüm ile Star TV'de. Söz 75. son bölüm sansürsüz full izle tek parça linki Blu TV'de. Söz 75. bölümünün tamamını Blu TV üzerinden izleyebilirsiniz.

A+A-

Söz 75. bölüm ile Star TV'de. Söz 75. son bölüm sansürsüz full izle tek parça linki Blu TV'de. Söz 75. bölümünün tamamını Blu TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Nihat Altınkaya'nın oynadığı Söz dizisinin 75. son bölümü 25 Mart 2019 Pazartesi akşamında saat 20.00'da Star TV'de. Söz 75. yeni bölümünde; Linda ve Dragan için kurulacak olan ülkenin tarihi kesinleşir. Türkiye'yi karıştıracak hain suikast için plan yapılır. Tim ise Dragan'ın ipini çekmeye oldukça kararlıdır.

SÖZ 75. BÖLÜM ÖZETİ

Tim, Karabatak'tan gelecek olan haberi beklerken onun da işi hiç de kolay olmayacaktır. Yavuz, hücre evine baskın yaparken bir suikast bilgisini ele geçirir. Eylem hayatı ise tehlikededir. Hücre evinden ayrılan Yavuz bir anda karşısında Derya'yı görür. Artık geri dönüşü olmayan bir yol içerisine girmişlerdir.

Söz 75.bölüm izle

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Linda'nın hain planını sonlandırmak isteyen Yavuz, konsolosluğa kadar giderken diplomatik kriz yaşanır. Kopuk sayesinde konsolosluktan çıkmayı başaran Yavuz, yanlarında konsolosu da kaçırarak götürmek zorunda kalırlar.

Anma etkinlikleri için hazırlıklar devam ederken saldırı ihbarı gelir. Tim saldırı ihbarını haber alır almaz harekete geçerken nitrogliserin yüklü araç şehrin içerisinde ilerlemektedir. Tim patlamayı engellemek adına aracın peşinden giderken heyecan dolu bir yolculuk başlar.

Söz 75.bölüm izle

Tim bir kez daha Dragan'ın hain planını engellemiştir. Durmaya hiç niyeti olmayan Dragan, B planını devreye sokarak yeni bir hamle yapar. Eylem ile Fethi de evlenmeye karar vermişken Derya'nın evinde toplanan Tim, sürpriz bir kutlama peşindedir. Dragan da bu mutlu anı baltalamanın peşindedir.

Tim anma günü için hazırlıklarına devam ederken sahnede plaketlerini aldıkları esnada Fethi vurulur. Fethi aldığı kurşun darbeleri ile yere yığılır.

SÖZ SON BÖLÜM BLU TV İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.