Söz 83. Bölüm full izle TEK PARÇA Star TV

Söz 83. Bölüm full izle TEK PARÇA Star TV

Söz 83.Bölüm izle, Söz 83. Bölüm full izle Star TV'de. Söz 83. bölüm full izle tek parça halinde 20 Mayıs 2019 tarihinde Star TV'de.

A+A-

Söz 83.Bölüm izle, Söz 83. Bölüm full izle Star TV'de. Söz 83. bölüm full izle tek parça halinde 20 Mayıs 2019 tarihinde Star TV'de.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Deniz Baysal'ın oynadığı Söz dizisinin 83. son bölümü 20 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00'da Star TV ekranlarında olacak. Söz 83. son bölümünde; Yavuz yanında olan Kılıç Timi'ne zamanın çok daraldığını söylüyor. Derya ise Yavuz'un intihar etmesinden endişe ederken sevdiği kadın uğruna Yavuz da canını korumanın peşine düşüyor. Tim de sonuç ne olursa olsun Yavuz'un hayatta kalması adına mücadele veriyor.

SÖZ 83. BÖLÜM

Erdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yaralı halde iki ateş arasında kalan Dragan kendinde değildir. Yavuz ve Tim, Erdem komutanlarının hayatını kurtarmak için başka bir yol bulmak zorundadır.

soz83.jpg

Yavuz’un giderek ilerleyen rahatsızlığını Tim öğrenir. Komutanlarını yaşatmak için Dragan’ın yerini bildiği panzehire ihtiyaçları vardır. Her şey çok geç olmadan panzehire ulaşmak için bir plan yaparlar. Ama bu planın işlemesi için önce Dragan’a ulaşmak zorundadırlar. 

Önemli adamlarını tek tek kaybeden Dost artık en büyük hamlesini yapma vakti geldiğine karar verir. Sınırımızda kurulacak bir terör devleti için gerekirse büyük bir çatışmayı göze almıştır. Ama Tim ve askerlerimiz bu hamle için hazırdır.

SÖZ 83. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum