Söz 84. bölüm full izle TEK PARÇA Blu TV

Söz 84. bölüm full izle TEK PARÇA Blu TV

Söz 84. bölüm ile Star TV'de. Söz 84. bölüm tamamını dizi bitiminde sansürsüz halde full izle tek parça halinde Blu TV'de bulabilirsiniz. Söz 84. bölüm final izle linki.

A+A-

Söz 84. bölüm izle, Söz 84. bölüm full izle, Söz son bölüm izle tek parça bağlantısı merak eden kullanıcılar Söz dizisinin tamamına ait linki haberimizde bulabilecekler. Söz 84. son bölümünde; Kılıç Timi'ni oldukça zor bir görev beklemektedir. Yavuz sonunda sevdiklerini kaybederken derin bir acının içerisine girerek gözyaşlarına hakim olamazken vatanı için bir kez daha omur omuza görev arkadaşları ile beraberdir.

SÖZ 84. BÖLÜM

Büyük bir çatışma hazırlığında olan terör unsurları kahraman askerlerimizle burun burunadır. Bu çatışmanın en az kayıpla atlatılabilmesi için time iki önemli görev verilir.

soz84.jpg

Yavuz ve Tim, çatışmayı organize eden terör unsurlarının liderlerini ve çatışmayı yürüttükleri karargahı yok etmek için harekete geçerken timin diğer yarısı, terör unsurlarının mühimmat depolarını vurmak için sıcak temasa başlar.

Çatışmaların büyük bir zaferle sona ermesi her şeyin bittiğini anlamına gelmeyecektir. Esas düşman yani ‘Bir Dost’ yaşadığı sürece ülkemiz böyle tehlikelerle burun buruna olacaktır. Yavuz ve tim son bir görev için harekete geçer. Hayatları pahasına da olsa Dost’u yok edeceklerdir. Fakat onları bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. ‘’O’’ geri dönmüştür. TİM artık, sözün bittiği yerdedir.

SÖZ 84. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.