Sözcülük görevi İbrahim Tefenlili'nin

Sözcülük görevi İbrahim Tefenlili'nin

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu Sözcülüğü görevini Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili'ye devretti.

A+A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu Sözcülüğü görevini Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili'ye resmen devretti. Bir bayrak yarışı olarak bunu gördüğünü kabul eden Erdoğan, "Şu ana kadar layığı ile taşıdığım bu bayrağı bundan böyle Denizli Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Tefenlili’ye devrettiğimi belirtmek istiyorum. Kendisi bizden alacağı bu bayrak ile bilgi ve birikimleri tecrübesi ile daha da yukarılara taşıyacağından eminim. Kendisine başarılar dilerim." dedi.

 

Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu üyeleri, dönem sözcülüğü devir teslim töreni için Denizli Ticaret Odası hizmet binasında düzenlenen toplantıda buluştu. Seçimli genel kurullarında seçilerek göreve gelen Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu ile Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, yeni unvanları ile ilk kez Denizli Platformu toplantısında yer aldılar.

 

Başkan Uğur Erdoğan, 19 aylık dönem içerisinde yürüttükleri çalışmaların en önemlilerini özetleyerek kısa bir bilgilendirmede bulundu.

DTO

 

16 Mart 2017 tarihinden bu yana platformda yer aldıklarını söyleyen Erdoğan, "İlk olarak Kredi Garanti Fonu ve Türk Eximbank ile birlikte böyle bir etkinlik gerçekleştirmiştik. Sayın Nihat Zeybekci ve beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Denizli iş dünyası mensuplarını bir arada topladık. Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla, ‘Ekonominin Genç Aktörleri ile Buluşma Toplantısı’, ‘Eximbank İstişare Toplantısı’, ‘İftar Yemeği ve İş Alemi İstişare Toplantısı’ ile ‘Ekonomi 2018 Vizyon Toplantısı’ da yaptık. Ekonomi 2018 Vizyon Toplantısı’nda, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 7 genel müdürü de Denizli iş dünyası ile bir araya getirdik. Ekonomi Bakanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Denizlim Derneği ile birlikte, Ankara’da Denizli Vizyon Başkent Buluşmaları temalı etkinliği gerçekleştirdik." dedi.

 

Konuşmaların ardından Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, dönemlerinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri içeren bir dosyayı Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’ye sundu. Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Tefenlili de hizmetleri dolayısıyla Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a da bir plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.