Sözünüzü Tuttunuz, Arkanızdayız

Sözünüzü Tuttunuz, Arkanızdayız

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Karaman ve Adalet Mahallesi’ndeki hemşerileri ile bir araya geldi. 

A+A-

5 yıllık dönemde yapılan hizmetleri ve projeleri anlatan Başkan Subaşıoğlu’na, mahalle sakinlerinden Ayşe Çalışkan, “Biz buraya geleli 15 yıl oldu. Sözünüzü, özünüzü, mertliğinizi, yiğitliğinizi gördük. Daima arkanızdayız. Siz var oldukça biz de sizin arkanızdayız” sözleriyle destek verdi.

İlçe genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdüren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, önce Karaman Mahallesi’nde sonra Adalet Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. 2014-2019 döneminde yapılan hizmetleri ve projeleri tek tek anlatan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz andan itibaren ilçemizin bugünü dününden daha güzel olacak diyerek çalıştık, gayret gösterdik. Üst yapıdan alt yapıya, sağlıktan spora, eğitimden sanata birçok alanda hizmetler gerçekleştirdik. Sosyal ve yapısal olarak projeler ürettik ve hizmete aldık. ‘Merkezefendililerin memnuniyeti her şeyin üstündedir’ felsefesi ile çıktığımız bu yolda sizlerin desteği ve duası ile hep beraber yürüyoruz. Merkezefendimize yeni projeler kazandırmaya, yeni hizmetler gerçekleştirmeye, yeni ödüller getirmeye devam edeceğiz. Merkezefendi’de durmak yok, yola devam” dedi.

“SÖZÜNÜZÜ VE ÖZÜNÜZÜ GÖRDÜK BAŞKANIM, SENİNLEYİZ!”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu konuşmasını bitireceği sırada, Adalet Mahallesi sakinlerinden 55 yaşındaki Ayşe Çalışkan, “Biz buraya geleli 15 yıl oldu. Sözünüzü, özünüzü, mertliğinizi, yiğitliğinizi gördük. Daima arkanızdayız. Siz var oldukça biz de sizin arkanızdayız” sözleriyle destek verdi. Başkan Subaşıoğlu da, “Sizlerden bunu duyunca inanın biz daha çok motive oluyoruz. Allah razı olsun. Sağ olun, var olun” karşılığını verdi.

Başkan Subaşıoğlu’na programlarında AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, Merkezefendi Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları Ebru Leman Kalkan, Yusuf Görgüç, Hasan Kılıç, Ayhan Mazıoğlu, Mukaddes Sezer, Hasan Kurşuncu, Feride Kabadayılar ve Esma Akbaş da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.