Streamersbase: idolün sadece bir tık ötede

Streamersbase: idolün sadece bir tık ötede

Baş döndürücü savaşlar, virtüöz manevralar, görkemli zaferler, muhteşem ücretler - flamalar uzun zamandır efsane haline geldi.

A+A-

Onların oyunu milyonlarca kullanıcı tarafından izleniyor. Ve kalbinde herkes bir şekilde idollerine benzemek - aynı kitapları okumak, aynı bilgisayarda oynamak veya aynı giyim tarzına bağlı kalmak istiyor. Kimse oyunun tarzından etkilenir, kimse bilgisayar modeli ve bileşenleriyle ilgilenir, başka biri için yayıncının kişiliği önemlidir. Ama bu sorun olabiliyor çünkü e-sporcular hakkında çok fazla bilgi yok. Streamersbase kaynağı bunu düzeltmeye yardımcı olacaktır, https://streamersbase.info.tr/ sitesinde göz renginden burcuna kadar popüler yayıncılar hakkında her şeyi öğrenebilirsiniz.

Streamersbase kaynağı, inanılmaz akış dünyasına aşık olan bir meraklılar ekibi tarafından oluşturuldu. Proje sadece 3 yaşında, ancak şimdiden dünya çapında milyonlarca eSpor hayranını bir araya getirmeyi başardı. Streamersbase'i "akılda kalıcı" yapan nedir?

Bir kaynak - birçok bilgi

En ünlü yayıncıların neyle ilgilendiğini bilmek ister misiniz? Onlarınkiyle aynı bilgisayar konfigürasyonunu mu hayal ediyorsunuz? Tüm bu bilgileri web sitemizde bulacaksınız. E-sporculara ayrılmış sayfalarda, e-sporcuların kullandığı monitörler, sistem birimleri, fareler, klavyeler gibi teknik bileşene de odaklanılmaktadır. Bu, hem yeni başlayanlar hem de daha da harika sonuçlar için bilgisayarlarını yükseltmek isteyen yayıncılar için çok önemlidir.

Ama hepsi bu değil!  Sitemiz videolar, incelemeler, klipler içerir - herkes kendileri için ilginç bir şeyler bulacaktır.

İletişim için özellikler

Yayıncılar arasında Twitch platformu popülerdir. Bu hizmet, oyunları izlemenize izin verir, ancak duygularınızı ifade etmenize izin vermez. Akış bu duyguların ta kendisidir! Bir anda neşeyle çığlık atmak istersiniz ve bir sonraki an - hayal kırıklığıyla öfkelenirsiniz.

Streamersbase, duyguların tezahürünü destekler ve kullanıcılar arasındaki iletişim için tüm koşulları oluşturur. Yorum bırakın, yayıncıları derecelendirin, videoları beğenerek işaretleyin ve bir şeyi beğenmediyseniz beğenmemekten çekinmeyin.

Sayıların büyüleyici dünyası

Streamersbase başka bir ilginç seçenek sunuyor: herhangi bir yayıncı, en ünlü e-sporcuların gelirini "deneyebilir". Hesaplamalar izlenme sayısına, kanal abone sayısına göre yapılır. İyi motivasyon, değil mi?

Gerçek reytingler

En ünlü espor oyuncularının zirvesinde kalmak o kadar da kolay değil - sürekli olarak yeni isimler ortaya çıkıyor ve deneyimli yayıncılar da çok geride değil. Sizi her zaman güncel tutmak için kiber sporcuların puanlarını sürekli olarak güncelliyoruz. Ayrıca, en popüler olanlar (Call of Duty, Minecraft, League of Legends) dahil olmak üzere farklı oyunlar için derecelendirmeler derlenir.

Oyuncu topluluğu

Streamersbase'in birçok iddialı planı var. Bunlardan biri, yayıncıların yalnızca iletişim kurmasına değil, aynı zamanda oyun ortakları, koçlar ve akıl hocaları aramasına da olanak tanıyan sıkı sıkıya bağlı bir espor oyuncuları topluluğu oluşturmaktır. Daha şimdiden 27 ülkede çalışıyoruz ve bu kesinlikle sınır değil. Arkadaş canlısı Streamersbase topluluğuna sende katıl!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.