Su Bilincini Artıran Projeye Tam Not

Su Bilincini Artıran Projeye Tam Not

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün, “Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim” isimli projesi İstanbul Su Kongresi ve Fuarı'nda (İSTSU) ödüle layık görüldü.

A+A-

22 ülkeden ve Türkiye'nin 32 kentinden katılımcılarla binlerce ziyaretçinin bir araya geldiği kongrede "Su Yönetimi ve Arıtma Teknolojileri, Atık Su Arıtma ve Yeniden Kullanım, Kazısız Teknolojiler ve Altyapı Rehabilitasyon, Çamur Yönetimi, Su Endüstrisi ve Endüstri 4.0" olmak üzre 5 temel konu başlığı işlendi. Kongrede bunun yanında su yönetimi ile alakalı; erişilebilirlik, hizmet kalitesi, verimlilik ve ekonomik projeler ile su kullanımının bilinçli ve tasarruflu biçimde yapılmasını teşvik eden sosyal uygulamalar da görüşüldü.

İSTSU Özel Ödülü

Değerlendirmenin neticesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün “Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim” isimli projesi sosyal sorumluluk uygulamaları çerçevesinde İSTSU Özel Ödülüne layık görüldü. Ödül, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör'e İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı tarafından takdim edildi.

 “Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim”

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilmiş olan Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim projesinin hedefi çocukların küçük yaşlardan itibaren su kullanım bilincini kazanmasını olarak belirtildi. 22 Mart 2016 Dünya Su Günü'nde başlatılmış olan projeyle bugüne dek 120 okulda 175 etkinlik yapılırken, toplam 10 bin öğrenciye erişildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.