Süleyman Kocasert'ten DENİB'e veda!

Süleyman Kocasert'ten DENİB'e veda!

8 yıldır TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanlığı görevini yürüten Süleyman Kocasert yarın vedaya hazırlanıyor.

A+A-

TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert yarın görevine resmen veda ediyor. Yaklaşık 8 yıldır DENİB başkanlığı görevine olağan genel kurulda veda edecek olan Kocasert bazı açıklamalarda bulundu.

28 Nisan 2010 tarihinde Genel Kurul'da üyelerinin tamamının oyunu alarak başkanlığa geldiğini belirten Kocasert, 8 yıldır çok büyük hizmetler verdiğini ve her zaman tutku ve heyecanla devam ettirdiği DENİB başkanlığı görevini yarın devredeceğini ifade etti.

Kocasert Veda Ediyor

Süleyman Kocasert açıklamasında, "Üyelerimizin yanında Denizli halkından da gelen övgüler ile her zaman görevimizi tam olarak yerine getirdik. 2010 yılında başlayan yolculuğumuzda Denizli ihracatını parlayan bir yıldız yapmak için çalıştık. Çeşitli organizasyonlar ile kentimizin katma değerli ihracatını artırmaya çalıştık. Denizlimizi tanıtmak için kimi zaman dünyanın en ünlü basketbolcularına ve şampiyon tenisçilerine Türk havlusu kullandırdık. 20'in üzerinde farklı ülkede yaklaşık 50 etkinlikte kentimizi tanıttık." dedi.

Görev süresince kendisinin yanında olan DENİB Yönetim Kurulu üyelerine ve mesai arkadaşlarına da teşekkürlerini ileten Kocasert, "DENİB bir meslek örgütüdür. Denizlimiz için her zaman bir şeyler yapmaya çalıştık. Bu duygu ve düşünceler çerçevesinde ömrüm boyunca da Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı olarak görev yapma şerefini ve gururunu yaşayacağım." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.