Sümer’de büyük yangın

Sümer’de büyük yangın

Denizli’de gece yarısı bir kereste imalathanesinde çıkan yangında yüzlerce kereste cayır cayır yanarken, itfaiye ekipleri yangına 14 itfaiye aracı ve 35 kişilik ekiple müdahale etti.

A+A-

Yangın gece yarısı 03: 30 sıralarında Sümer Mahallesi'nde bulunan Mazıoğlu Orman Sanayi Ürünleri İşletmesi'nde meydana geldi. Kerestelerin bulunduğu işletmeden dumanlar çıktığını gören vatandaşlar durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bildirdi. Kısa sürede yangın yerine giden itfaiye ekipleri yangının büyüme riskine karşı bölge önlem aldı. Polis ekipleri de yangın bölgesine gelerek güvenlik önlemleri aldı.

 

İtfaiye ekipleri yangına 14 itfaiye aracı ve 35 kişilik ekiple müdahale etti. Yanan maddelerin kereste olması sebebiyle yangın giderek büyürken, itfaiye ekipleri yangının diğer işletmelere sıçramaması için büyük çaba sarf etti. Bir iş makinesi de yangın bölgesine gelerek keresteleri dağıttı. Yangının daha da büyümemesi için uzun süre çalışan ekipleri yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alabildi.

 

Yangının çıkış sebebi araştırılırken, yangının kereste imalathanesindeki talaşların tutuşmasıyla başlama ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.