SÜPÜRGEYİ ELİNE ALAN BAŞKAN, TEMİZLİK YAPTI

SÜPÜRGEYİ ELİNE ALAN BAŞKAN, TEMİZLİK YAPTI

Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden temizlik çalışmalarını denetleyen Başkan Şevik, eline süpürgeyi alıp parke taşlarının arasında kalan kumları temizledi

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in talimatları doğrultusunda ilçede bir taraftan doğal gaz kazıları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda üst yapı yenileme çalışmaları hızla devam ederken diğer taraftan belediye ekipleri, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanan bölgelerde temizlik çalışması yürütüyor.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Başkan Yardımcısı AK Parti Belediye Melis Üyesi Veli Tokdemir ve MHP İlçe Başkan Vekili Suat Özdemir ile birlikte kilitli parke taşı, bordür çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda devam eden temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden temizlik çalışmalarını denetleyen Başkan Şevik, eline süpürgeyi alıp parke taşlarının arasında kalan kumları temizledi, ekiplere talimat verdi. Doğal gaz çalışmaları tamamlanan sokak ve caddelerde üst yapı çalışmasının hızla devam ettiğini belirten Başkan Şevik, “Doğal gaz çalışmaları sırasında ister istemez yollar bozuldu, toz oldu, trafik aksadı. Vatandaşlarımızı daha fazla mağdur etmeden doğal gaz bağlantıları tamamlanan caddelerde hemen üst yapıya başladık. Üst yapı çalışmalarımızı çok hızlı ve seri bir şekilde yapıyoruz” dedi.

Başkan Şevik ve beraberindekiler daha sonra Gölbaşı Mahallesi’ne geçerek burada devam eden üst yapı çalışmalarını denetledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.