Survivor 16 Mart 2019 izle - Survivor ödül ve dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 16 Mart 2019 izle - Survivor ödül ve dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2019, 26. bölüm ile 16 Mart Cumartesi akşamında ödül ve dokunulmazlık oyunu ile devam ediyor. Survivor 2019 26. bölüm full izle linki TV8'de.

A+A-

Survivor 2019, 26. bölüm ile 16 Mart Cumartesi akşamında ödül ve dokunulmazlık oyunu ile devam ediyor. Survivor 2019 26. bölüm full izle linki TV8'de.

Survivor Türkiye Yunanistan’da 26. bölüm bugün TV8’de izleyicilerle buluşacak. Survivor Türkiye Yunanistan’da gelecek yeni yarışmacıların heyecanı yaşanıyor. 16 mart Cumartesi Survivor Türkiye Yunanistan yeni bölümünü TV8 ekranlarından saat 20:00 itibariyle  izleyebilirsiniz.

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 26.bölümünde yarışmacılar erzak oyununda ödüle kavuşmak için kıyasıya mücadele ettiler. Survior Türkiye Yunanistan 16 mart erzak oyununu kim kazandı? Sorusunun cevabı Survivor hayranları tarafından merak ediliyor. Öte yandan 16 mart Survivor 2019’da yeni yarışmacılar Survivor’a dahil olacak. Survivor'da bugün oynanan erzak oyununu 10-8 Türk takımı kazandı. Özellikle Büşra'nın atışlardaki başarısı bugün büyük beğeni topladı. Erzak oyunu sonrası yarışmacılar, kazandıkları ödüllerle yemek yapıp afiyetle yediler.

SURVİVOR EN SON KİM ELENDİ?

Yunan takımının ada konseyinde yarışmaya Vasilis Simos veda etti. Ödül oyunu ise 10-3 farkla Türkiye takımının oldu. 24. son bölümde ayrıca Nijeryalı futbolcu Patrick Ogunsoto'nun Survivor'a katılacağı açıklandı.

Survivor Türkiye Yunanistan yirmi beşinci bölümde oynanan Bil Bakalım oyununda kızlar ve erkekler karşı karşıya geldiler. Yarışmacılar poğaça ödülü için mücadele ettiler.

Survivor 16 Mart 2019 izle

Survivor Türkiye Yunanistan'ın en keyifli oyunlarından biri olan Bil Bakalım'da kızlar ve erkekler karşı karşıya geldi. Üç etap olarak oynanan oyunda her etapta kazanan takım kişi başı ikşer poğaça kazandı. Oyunun sonunda erkekler iki etap kazanarak kişi başı 4 poğaça alırken kızlar bir etap kazandıkları için 2 poğaça alabildi.

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.