Survivor 17 Şubat 2020 ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 17 Şubat 2020 ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2020'de 17 Şubat Pazartesi gecesinde heyecan ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu ile devam edecek. Survivor 17 Şubat 2020 ödül oyununu ve dokunulmazlığı kim kazandı?

A+A-

Survivor 2020'de 17 Şubat Pazartesi gecesinde heyecan ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu ile devam edecek. Survivor 17 Şubat 2020 ödül oyununu ve dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu geride kaldı. Survivor Türkiye Yunanistan son bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için nefes kesen bir mücadele verildi. Survivor 2019'da heyecan dolu dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, hangi takım kaybetti? İşte Survivor 17 Şubat son bölümünde yaşanan

Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda galip gelen Türk takımı, 2. dokunulmazlığı kazanarak galibiyet serisini sürdürmek, Yunan takımı ise beraberliği yakalayıp dokunulmazlık için 3. oyuna şanslarını taşımak istedi. Her iki takımında büyük bir efor harcayarak parkurda yarıştıkları Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte yaşananlar

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Survivor sürpriz ödül oyunu sonrası Türk ve Yunan takımları Survivor dokunulmazlık için parkurdaydı. Oyuna hızlı bir giriş yapan Yunan takımı durumu ilk anda 3-0'a kadar getirdi. Bu skor sonrası karşı reaksiyon gösteren Türk takımı ise durumu 3-2 yaptı. Devamında karşılıklı sayıların alındığı Survivor dokunulmazlık oyununda durum 5-5'e kadar eşit devam etti. Ardından Türk takımı müthiş bir atağa kalkarak Survivor dokunulmazlık oyununu 10-6 kazandı. Böylece Survivor'da bu hafta eleme adayları Yunan takımından seçilecek.

Acun Ilıcalı Survivor dokunulmazlık sembolünü Türk takımı yarışmacılarından Seda'ya verirken yarışmacıları da tebrik etmeyi ihmal etmedi. 

Dokunulmazlık oyununu kazanan Türk takımında büyük bir sevinç hakimdi. Türk yarışmacılar oyunun hemen ardından parkurda bulunan havuza girerek galibiyeti kutladılar.

Survivor 2020 ilk bölümü ile TV8 ekranlarında başladı. Heyecanla beklenen Survivor 2020'de ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında Ada Konseyi toplandı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında Survivor 2020'de ilk eleme adayı belli oldu. Peki, Survivor 2020'de ilk eleme adayı kim oldu?
Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor 2020'de ilk ada konseyi yapıldı. Soluk soluğa izlenen Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı ise ada konseyinde oylama yaparak ilk eleme adayını belirlediler. Peki, Survivor 2020'de ilk eleme adayı kim oldu? İşte Survivor ada konseyinden çıkan o isim...

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor yarışması hızlı ve sert başladı. Bugün ilk ödül oyunu oynayan, sonrasında dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler. Survivor 2020'de dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, ilk eleme adayını aralarında yaptıkları oylama sonucu çıkardılar. Ve Survivor'da ilk eleme adayı Fatma oldu. 

SURVİVOR'DE ELEME ADAYLARI NASIL BELİRLENECEK?

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ilk ada konseyi öncesinde eleme adayları nasıl belirlenecek açıkladı. Survivor 2020'de adaya veda edecek isim Salı günü belli olacak. Ondan öncesinde ada konseyinde dokunulmazlığı kaybeden takım, kendi aralarında yaptıkları oylama ile bir kişiyi eleme adayı olarak çıkaracaklar. 

Survivor 2020'de diğer eleme adayları ise SMS oylaması sonrasında belli olacak. Dokunulmazlığı kaybeden takımın yarışmacıları için SMS oylaması yapılacak. Halk oylaması sonrasında en çok SMS'i alan iki yarışmacı, Salı günü iki eleme adayını açıklayacak. Toplamda üç eleme adayı olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.