Survivor 18 Şubat 2020 kim elendi?

Survivor 18 Şubat 2020 kim elendi?

Survivor 2020'de 18 Şubat Salı gecesinde kimin elendi merak konusu oldu. Survivor 2020 18 Şubat kim elendi?

A+A-

Survivor 2020'de 18 Şubat Salı gecesinde kimin elendi merak konusu oldu. Survivor 2020 18 Şubat kim elendi?

Ekranların izlenme rekorları kıran fenomen yarışması Survivor 2020 başladı. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenen yarışma, Survivor Ünlüler Gönüllüler olarak ekrana geliyor. Adanın zorlu şartları ile birlikte açlık ile mücadele edilecek Survivor 2020 yine nefesleri kesecek. Bu akşam, Survivor 2. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler, ödül oyunu için karşı karşıya gelecek. SMS sıralamasının belli olacağı bu akşamki bölümde bir yarışmacı adaya veda edecek. Survivor'da kim elenecek?

Survivor 2020 ünlüler gönüllüler 1. hafta SMS sıralaması halk oylamasıyla birlikte bu akşam belli oluyor. Survivor 2020'de 1. haftanın SMS sıralamasında kimin birinci olacağı merak ediliyor.

TV8 ekranlarında her bölümüyle ayrı bir heyecan yaratan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında ilk haftanın SMS sonuçları bu akşam belli olacak. Bu akşam bir kişinin adaya veda edeceği Survivor 2020'de, 18 Şubat 2020 tarihli SMS sıralaması

SURVİVOR 18 ŞUBAT 2020 KİM ELENDİ?

Survivor'da heyecan dolu dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Dün akşam oynanan ödül oyunu sonrasında gönüllüler takımı 2 oyunuda kazandı ve karınlarını iyice doyurdu. Öte yandan dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından bu akşam 1 kişi adaya veda edecek. Peki, Survivor'da kim elenecek? Survivor'da haftanın eleme adayları kim oldu?

ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybederek ada konseyine giden Gönülüller Takımı'ndan ilk eleme adayı, ismi en çok yazılan Fatma oldu. 

Bu akşam yapılacak konseyde Survivor'a veda eden ilk isim belli olacak. Konseyde yeni kuralları açıklayan Acun Ilıcalı, 2. ve 3. eleme adaylarını ise o hafta SMS oylamasında, en fazla oyu alan iki yarışmacının belirleyeceğini duyurdu. Böylece Survivor'da elemeye kalan diğer iki isim ise Salı akşamı açıklanacak ve bir yarışması Survivor'a veda edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.