Survivor 2019 12 Mart kim elendi 24. bölüm TV8 izle

Survivor 2019 12 Mart kim elendi 24. bölüm TV8 izle

Survivor 2019, 12 Mart Salı akşamında 24. bölümde eleme heyecanı ile devam ediyor. Survivor 2019'da 12 Mart kim elenecek?

A+A-

Survivor 2019, 12 Mart Salı akşamında 24. bölümde eleme heyecanı ile devam ediyor. Survivor 2019'da 12 Mart kim elenecek?

"Survivor 2019 kim elendi?" sorusunun cevabı 24. bölümde 12 Mart akşamında belli oluyor. Dokunulmazlık oyunlarında Türk takımının gösterdiği başarı nedeni ile konseye çıkmak zorunda kalan Yunan takımı aralarından 3 ismi potaya dahil etmişti.

SURVİVOR 2019 ELEME ADAYLARI! SURVİVOR 12 MART KİM ELENDİ?

Survivor'da kim elendi? Sorusunun yanıtının bulacağı kritik akşamda Yunan takımından 3 isim eleme potasında bulunuyor. 

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni kurallara göre kadın ve erkek sayıları arasında eşitsizlik olduğu takdirde sayıları eşitlemek adına fazladan eleme yapılmayacaktı. Yunan takımında bu hafta erkek adaylar eleme potasına gitmek zorunda kaldı.

Survivor’da Yunan takımından erkek adaylar elenmek üzere belirlendi. Hem takımla geçinemeyen hem de oyun kazanamayan Tony, sakat olduğu için oyun oynamayana Spyros ve düşük performans sergileyen Simon aday oldu. Yunan sunucu Sakis SMS oylaması sonucun elenen ismi açıkladı. Survivor’da elenen isim SİMOS oldu.

Survivor 2019 12 Mart kim elendi?

Oylamada Tony'nin ismi çıktı. İkinci eleme adaıyını ise Vasilikos belirledi. Vasilikos Spyros'un ismini verdi. Afroditi de Vasilis'in ismini verdi. Böylece üç eleme adayı belli oldu.

Survivor 11 Mart tarihli bölümünde Türk ve Yunan yarışmacılar motosiklet ödülü için karşı karşıya geldi. Bu oyunu Türk takımı 10-6'lık skorla kazanmayı bildi. Bir kişinin mutlu sona ulaşacağı motosiklet ödülünde Türk yarışmacılar kendi aralarında 'Siyah mı beyaz mı?' oyunu oynadı. Ödülü kazanan isim Büşra oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.