Survivor 2019 21. bölüm TV8 izle 9 Mart ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Survivor 2019 21. bölüm TV8 izle 9 Mart ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Survivor 9 Mart 2019 21. bölümde heyecan devam ediyor. Survivor 2019 9 Mart ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

A+A-

Survivor 2019, 9 Mart Cumartesi akşamında 21. bölümde ödül ve dokunulmazlık oyunu ile devam ediyor. Survivor 2019'da bu hafta kim elendi?

Survivor Türkiye Yunanistan’ın yeni bölümü bugün ekranlara geliyor. 9 mart Cumartesi Survivor Türkiye Yunanistan 21.bölümü TV8 ekranlarından izlenebilecek. Survivor 2019’da Ecem’in gidişinden sonra adada rekabet giderek kızışıyor. Survivor Türkiye Yunanistan 21.bölüm izleyenleri ekranlara kitleyecek. Adada rekabet  artıyor.

Survivor 2019'da 20. bölüm arkadaşları ile mesajlaşma ödüllü iletişim oyunuyla devam etti. Ödülü kadınlarda Seda, erkeklerde Atakan kazandı.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Haftanın son bölümünde diğer mücadele ödül oyununda yaşandı. Pilav üstü tavuk ödüllü oyun 10-8 Türkiye takımının oldu. Türkiye takımının eleme konseyinde ise Ecem, Okay ve Hakan SMS oylamasına çıktı.

Survivor 9 Mart 2019 21. bölüm izle

En az oyu alan Ecem Onaran Survivor'a veda etti.

SURVİVOR 9 MART 2019 ÖDÜL VE DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 2019'da 21. bölüm yayınlandı ve haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı 10-5 skorla kazandı.

Dokunulmazlık oyununda Dimitra ile karşılaşan Sabriye uzun süre suya atlayamadı. Uzun süren ikna sürecinin ardından atlamayı kabul eden Sabriye, parkurda zorlu mücadeleyi kazanarak takımına da bir puan kazandırdı.

Survivor Türkiye takımı oyuncusu Büşra, erzak oyunu öncesi yapılan seremoni esnasında fenalaştı. Büşra, tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Un ve yağdan oluşan erzak oyunu da zorlu geçti. Türkiye takımından son sayıyı Yusuf aldı ve Türkiye, Yunanistan’ı 10’a 9 yendi. Böylece erzak ödül oyununda da kazanan taraf yine Türkiye oldu.

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.