Survivor 2019 3 Şubat kim elendi 2. Bölüm TV8 izle

Survivor 2019 3 Şubat kim elendi 2. Bölüm TV8 izle

Survivor 2019'da heyecan 3 Şubat akşamında ödül ve dokunulmazlık oyunu ile devam ediyor. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2019'da 3 Şubat gecesinde kim elendi?

A+A-

Survivor 2019'da heyecan 3 Şubat akşamında ödül ve dokunulmazlık oyunu ile devam ediyor. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2019'da 3 Şubat gecesinde kim elendi?

Survivor 2019 2. bölümünde heyecan 3 Şubat akşamında dokunulmazlık oyunu ile devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde herkes yarışmanın detayları konusunda bilgi almaya başladı.

Nefeslerin tutulduğu 2. bölümde kazananın kim olacağı merak konusu oldu. Dün akşam oynanan ödül ve dokunulmazlık oyunlarının hemen ardından Yunanistan takımı göndermek istedikleri kişinin ismini açıkladı. 3 Şubat akşamında ise dokunulmazlık oyunundaki büyük heyecan izleyenleri ekranlarının başına kilitledi.

Erkeklerde Türkiye, kadınlarla ise Survivor'a Yunan takımı damgasını vururken Hikmet gecenin en başarılı isimlerinden biri oldu.

Survivor 3 Şubat Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?

Yunanistan takımı karşısında Türkiye, 10-8 üstünlük kurarak galibiyeti Hikmet sayesinde aldı. Acun Ilıcalı, Türkiye takımını tebrik ederken ilk dokunulmazlık sembolünü de Hikmet'e verildi. Hikmet ilk açıklamasında ise kazanmayı alışkanlık haline getirdiklerini söyledi.

Oyunun 9-7 ‘ye gelmesinin ardından mücadele “best of”a kaldı. İki takım da en iyi iki erkek ve en iyi kadın yarışmacıyı seçerek yarışmak için parkura gönderdi.

Sude – Ecem / Dimitra – Afroditi: Yunanistan takımı kazandı.
Yusuf – Hikmet / Tony – Kyriakos: Türkiye takımı kazandı.

Türkiye 10 – Yunanistan: 8

Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu Türkiye kazandı.

Ada konseyinde gerçekleştirilen oylama sonucu takım arkadaşları tarafında adı yazılan Ioulieta 7 oy ile ilk elenme adayı oldu.

Bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan Ria ikinci elenme adayı olarak Spyros’un adını söyledi.

Bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan bir diğer isim Stavratis ise elenme adayı olarak Demi’nin adını söyledi.

Böylece ilk haftanın elenme adayları; Ioulieta, Spyros ve Demi oldu.

YUNANİSTAN BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU

KADINLARDA: Ria kazandı. Afroditi finalde kaybetti.

ERKEKLERDE: Stavratis kazandı. Kyriakso finalde kaybetti.

Survivor 3 Şubat Kim Elendi?

Survivor 2019'da 3 Şubat akşamında dokunulmazlık oyununu kaybeden Yunan takımı oldu. Dakikalar sonra gerçekleşecek olan ada konseyinde Yunan takımından bir kişi yarışmaya veda ederek elenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.