Survivor 2019 bitiyor yayından kaldırılıyor mu? Ünlüler gönüllüler ne zaman başlayacak?

Survivor 2019 bitiyor yayından kaldırılıyor mu? Ünlüler gönüllüler ne zaman başlayacak?

Survivor 2019'da format değişikliğine giden Acun Ilıcalı bu sezon reytinglerde çakıldı. Gelen son iddialara göre Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın biterek yayından kaldırılacağı belirtildi.

A+A-

Survivor 2019'da format değişikliğine giden Acun Ilıcalı bu sezon reytinglerde çakıldı. Gelen son iddialara göre Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın biterek yayından kaldırılacağı belirtildi. Survivor 2019 gönüllüler ünlüler ile yeniden ekranlarda olacak mı?

Ve sonunda beklenen oldu. Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının kısa bir zamanda final yaparak yayından kaldırılacağı iddia edildi. Şubat ayının sonunda final yapacak olan Survivor 2019, Mart ayında yeniden başlayacak.

SURVİVOR 2019 ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER ALL STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2019'un yeni formatında yeniden 1 Mart 2019 tarihinde başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Yunanistan'da Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın yayından kaldırılmasından sonra gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Yunanistan'da resmi siteden yapılan açıklama sonrası Survivor formatı bitmiş oldu.

Acun Ilıcalı da önümüzdeki 15 günlük süreçte ünlüler gönüllüler takımını yeniden kurabilirse Survivor 2019, 1 Mart tarihinde yeniden başlayacak. Bunun dışında geçen sezonki yarışmacıların yeniden TV8 ekranlarında Survivor 2019'da boy göstermesi beklenmekte. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.