Survivor 2021 Öykü Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor 2021 Öykü Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor 2021 yarışması için adı gelen isimlerden birisi olan Öykü Çelik, sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. Zaman zaman sivri dili ile bilinen güzel oyuncu Öykü Çelik, Survivor’da başarılı olmak adına her şeyi yapacağını söyledi.

A+A-

Survivor 2021 Öykü Çelik kimdir? Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında olması beklenen ekranların en çok aranan oyuncuları arasında yer alan Öykü Çelik, yine gündemde ilk sırada yer aldı. Acun Ilıcalı’nın ilk yarışmacıyı açıklamasının hemen ardından diğer adaylar için de değişik isimler öne atılırken bunlardan birisi de Öykü Çelik oldu.

Survivor 2021 Öykü Çelik kimdir?

13 Temmuz 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Öykü Çelik’in babası futbol antrenörü olduğu için bazı ailevi nedenlerden dolayı 11 senede tam 9 kez okul değiştirmek durumunda kaldı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okuduğu esnada talihsiz bir trafik kazası geçiren Öykü Çelik, devamsızlıktan dolayı eğitimini de yarıda bıraktı.

Selena ve Akasya Durağı dizilerinde küçük roller sayesinde ekranlara adım atan Öykü Çelik, 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Luk Piyes'in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde de rol aldı.

Survivor 2021 Öykü Çelik

2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un oynadığı "Nuri" dizisinde de Reyna karakterini canlandıran Öykü Çelik, 2012 yılında da senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı "Benim için Üzülme" adlı dizide Bahar rolüne hayat verdi. Çelik son olarak da Şeref Sözü dizisinde rol aldı.

Sivri dili ile bilinen Öykü Çelik son günlerde açıklamasında, “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” sözleri ile uzun süre gündemde kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.