Süt Kardeşler oyunu 6 Eylül’de Denizli!de

Süt Kardeşler oyunu 6 Eylül’de Denizli!de

Süt Kardeşler oyunu yediden yetmişe herkesi güldürecek ve aynı zamanda düşündürecek.

A+A-

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Nejat Uygur tarafından sahnelenmiş Süt Kardeşler oyunu günümüz yorumuyla 6 Eylül’de Denizlili sanatseverlerle buluşacak.

İlk olarak Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Nejat Uygur tarafından sahnelenen Süt Kardeşler oyunu şimdi usta sanatçının oğulları Süheyl ve Behzat Uygur tarafından, günümüz yorumuyla sahnelenecek.

Kostümüyle ve dekoruyla seyircileri 1950’li yıllara götürecek olan Süt Kardeşler tiyatro oyunu 6 Eylül Pazartesi günü saat 20.30’da Denizli Açıkhava Tiyatrosunda sanatseverlerle buluşacak.

Yediden yetmişe herkesi güldürecek, aynı zamanda düşündürecek “asabi-komedi” olarak nitelendirilen Süt Kardeşler oyunu, danslarıyla da keyifli dakikalar yaşatacak.

Bu şahane oyuna katılmak isteyen ancak koronavirüs aşısı olmayan vatandaşların, 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testlerinin bulunması gerektiği vurgulandı.

Zeytindalı Yapım tarafından organize edilen tiyatro oyununa seyircilerin HES kodlarıyla alınacağı belirtilirken biletlerini Analog Plak & Kahve Evi, Bezm-i Keyf,İki Çay, Li Riva Cafe, Pizza Tomato’dan temin edebilecekleri ifade edildi. İletişim için 0532 263 82 87 numaralı telefonu aramaları istendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.