Suyun Geleceği Konuşuluyor

Suyun Geleceği Konuşuluyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve dünyada suyun geleceğinin konuşulacağı UKSAY 2018 başladı.

A+A-

Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu başladı. Dünyada suyun geleceğinin 25-27 Ekim 2018 tarihleri arasında konuşulacağı dev etkinlik Colossae Hotel’de yapılıyor.

Kentsel su yönetimi

Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu Başkanı ve Denizli Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, Sempozyumun, su kaynaklarının yönetimi, kentsel su yönetimi, gibi ana başlıklarla çok kapsamlı faaliyetleri anlatan sunum ve tartışmaların içerdiğini ifade etti. UKSAY 2018 çerçevesinde birbirinden değerli görüşlerin dile getirildiğini belirten Prof. Dr. Güngör, Sempozyumun Denizli’ye, ülkeye ve tüm katılımcılara hayırlı olmasını niyaz ettiğin, sempozyumun düzenlemesinde desteklerinden ve ev sahipliğinden ötürü Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ettiğini ifade etti.

En değerli maden:  Su

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, suyun tüm canlılar için çok önemli ve vazgeçilmez olduğunu, en değerli madenin su olduğunu ifade etti ve su olmadan hayatın sürmesinin mümkün olmadığını, havanın ve suyun doğal olduğu için bir değeri yok gibi görüldüğünü, hava ve su kirlendiğinde, onlara ulaşmakta zorlanıldığında kıymetinin anlaşılır olduğunu, bu sempozyumda suyun değerinin, kullanımının ve korunmasının daha da öne çıkacağını ve burada pek çok güzel kararların ve bildirilerin olacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.