Talebin Yoğunluğu Yüzünden...

Talebin Yoğunluğu Yüzünden...

Pamukkale Belediyesi tarafından eğitim alanında yapılan desteklerden bir tanesi olan ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımı başvurularının süresinin uzatıldığı öğrenildi.

A+A-

Eğitim alanında yaptığı destekler ile dikkatleri çeken Pamukkale Belediyesi’nin geçen senelerde olduğu gibi bu sene de ilçede bulunan okullara ve öğrencilere verdiği destek devam ediyor. Pamukkale’deki 128 okulun tamamına ulaşıp, halı sahalardan, bahçe düzenlemelerine; konferans salonlarından, spor malzemesi noksanlığını gidermeye; spor komplekslerinden, kırtasiye yardımına dek pek çok önemli desteklerde bulunan Pamukkale Belediyesi, eğitim yardımını bu sene de sürdürüyor.

 

BAŞVURU SÜRESİ 1 HAFTA UZATILDI

 

2018-2019 senesi eğitim desteği başvurularının 14 Ağustos tarihinde başladığını ve 28 Eylül Cuma günü sonlanacağı dile getiren Başkan Hüseyin Gürlesin, eğitim desteği başvurularına vatandaşların yoğun ilgisinin olduğunu, vatandaşları mağdur edilmemesi için eğitim yardımı son başvuru süresinin 1 hafta daha uzatıldığını, buna göre 5 Ekim 2018 Cuma gününe dek vatandaşların eğitim desteği başvurularını almayı sürdüreceklerini, vatandaşların bu süre sarfından başvurularını mutlaka yapmalarını rica ettiğini dile getirdi.

 

Pamukkale Belediyesi tarafından sunulan eğitim yardımı başvuruları için gerekli olan başvuru formundan www.pamukkale.bel.tr adresinden ulaşılabilmekte. Başvuru, tüm evraklar ile ve başvuru formu ile beraber, Atatürk Caddesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak. Ama internet kullanmayanlar da başvuru formlarını Pamukkale Belediyesi YSE bulunan Ana Hizmet Binası’ndan, Deliktaş Ek hizmet Binası’ndan ve Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binası’ndan temin edebiliyorlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.