Talha’nın Yardımına İtfaiye Koştu

Talha’nın Yardımına İtfaiye Koştu

Denizli ilinin Çivril ilçesinde, başı balkondaki demir korkuluklarına arasına sıkışmış olan 1,5 yaşındaki Talha Horasanlı, bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılabildi .

A+A-

Dün Denizli’nin Çivril İlçesinde örneklerine çokça rastlanılan bir sıkışma vakası meydana geldi. Kafası demirlere sıkışan 1,5 yaşındaki minik Talha, itfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları neticesinde kurtarıldı .

Olay dün saat 21.00 sularında, Çivril'in Haydan Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerinin balkonunda oynayan Talha Horasanlı, bir ara sokağa bakmak amacı ile kafasını balkonun demir parmaklıklarının arasına soktu. Ama , 1,5 yaşındaki minik Talha başını demir korkulukların arasından çıkarmayı başaramayınca ağlamaya başladı. Ağlama seslerinin işitilmesi ile çocuğun yanına koşan yakınları da tüm denemelere rağmen çocuğun başını bulunduğu demir korkuluklardan çıkarmayı başaramadılar.

Çıkaramayınca İtfaiyeyi Çağırdılar

Tüm çabalardan sonra son çare olarak itfaiyeden yardım talep edildi. Haberi alan ve hızlı bir şekilde olay yerine gelen itfaiye ekipleri , hidrolik makas yöntemini kullanarak demir parmaklığı keserek, çocuğu sıkışmış olduğu yerden kurtardılar.

Sağlık Ekipleri Kontrol Ettiler

Bu arada olay yerinde hazır bir şekilde bekletilen 112 Acil Servis ambulansında da sağlık kontrolü yapılan minik Talha, daha sonra ailesine teslim edildi. Çocuğunun sağa salim kendilerine teslim edilmesine sevinen Horasanlı ailesi itfaiye ekiplerine ve sağlık birimlerine emeklerinden ötürü teşekkürlerini sundular ve bundan sonra daha dikkatli olacaklarını ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.