Tanzim satışları online ePttAVM adresinde

Tanzim satışları online ePttAVM adresinde

Online tanzim satışları bundan böyle ePttAVM üzerinden www.epttavm.com adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

A+A-

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, vatandaşlara müjdeyi vererek online tanzim satış noktalarının online internet ortamına taşındığını söyledi. Online tanzim satışları ePttAVM üzerinden www.epttavm.com adresinden sunulacak.

Pakdemirli, yeni çıkacak olan Hal Yasası ile aracı sayısının azaltılması gerektiğini vurgulayarak Antalya-Kumluca’dan çıkan malın hale, oradan Ankara Hali’ne, halden markete oradan da eve geldiğini ifade ederek bu esnada israf ve kayıp olduğunu da sözlerine ekledi.

ONLİNE TANZİM SATIŞI EPTTAVM'DE

Pakdemirli, yeni bir proje oluşturduklarını ve hafta sonu PTT Genel Müdürü ile konuştuklarını kaydederek tanzim satışının ile satılan ürünlerin, ePttAVM üzerinden vatandaşlara sunulacağını söyledi. ePttAVM, Türkiye çapında vatandaşların evine bu süreçte ücretsiz ya da cüzi ücretlerle ürünleri hızlı, ucuz ve kaliteli şekilde taşıyacak.

ePttAVM

Tanzim satış çadırında domatesin 3 lira, patlıcanın 4,5 lira, biberin 6 lira, soğan ve patatesin de 2’şer liradan satışa sunulduğuna dikkati çeken Pakdemirli, vatandaşın da bu fiyatlardan son derece memnun olduğunu vurguladı. Şu an ePttAVM üzerinden e-Tanzim satışlarının başladığını da söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.