Tap Hair Esintisi; Protez Saç İle Yeni Bir Sayfa Açmaya Hazır Olun

Tap Hair Esintisi; Protez Saç İle Yeni Bir Sayfa Açmaya Hazır Olun

Saç dökülmesi kaçınılmaz bir durumdur. Her ne kadar saç dökülmesini önleyici birçok kozmetik ya da medikal bulunsa da bu sorunu kökten kaldırmak mümkün değildir.

A+A-

Saç dökülmesini durduramasanız, saçlarınızı yeniden çıkaramasanız dahi zorlu prosedürlere ya da kelliğe muhtaç değilsiniz. Taphair bütün uzmanlığı ile sizlere protez saç keyfini sunuyor.

Kendinde Bir Değişiklik Arıyorsan

Saç dökülmesi kişilerde bir süreden sonra istenmeyen bir görünüm oluşturur. Özellikle saçın yalnızca bir kısmında dökülme görülmesi kişileri son derece rahatsız eder. Bu durum karşısında ise çoğunlukla kelliğe yenik düşülür ve tamamen saç kazıtma gibi uygulamalar yapılır.

Kendinde bir değişiklik artıyorsan ve dökülmüş saçlarından yorulduysan protez saçlar son derece etkin bir değişiklik oluşturacak. Saç tonunuza ve saç özelliklerinize uygun gerçek saçtan imal ettiğimiz protezler saç dökülmesinin yoğun olduğu bölgeye uygulanır. Yoğun ve canlı saç görünümünüz ile saçlarınızın protez olduğunu siz dahi anlayamayacaksınız.

Kolay Prosedür Uzman Kalite

Protez saç uygulaması son derece kolaydır. Uygulama sırasında cildinize ya da var olan saçlarınıza zarar verecek bir ürün kullanılmaz. Saç dökülmesinin yoğun olduğu bölgedeki (özellikle erkeklerde görülen tepe açılması) saçlar tıraşlanır. Uygulama için uygun hale gelen bölgeye önceden hazırlanmış protez saçlar özel yapıştırıcılar ile yapıştırılır. Yeni protez saçta kesme ve düzenleme işlemleri yapıldıktan sonra kullanıma hazırdır.

Protez saçın kullanmanın en büyük avantajı sudan ya da diğer unsurlardan etkilenmiyor oluşudur. Havuzda, denizde, duş alırken ya da yağmurda saçlarınız çıkmaz. Doğru bakım ürünleri ile düzenli bakım yapıldığında çok uzun süre ilk günkü halini korur. Sizi zorlu saç ekme prosedürlerinden kurtaran mucizevi bir yöntem ile Tap Hair’de tanışmaya hazır olun. Detaylı Bilgi https://www.taphair.com/hizmet-protez-sac-istanbul

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.