Taş Medreseli Ülkücülerin Acı Günü

Taş Medreseli Ülkücülerin Acı Günü

Taş medreseli ülkücülerin sembol isimlerinden Selahattin Arpacı vefat etti.

A+A-

Zindanları taş medreseye çeviren, dava adamı Av. Selahattin Arpacı yaşamını kaybetti. Arpacının, geçtiğimiz günlerde geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrasında by-pass ameliyatı olduğu öğrenildi.

Arpacı, 2 Ocak günü yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Dostlar!.. Şu an Adana’da yüreğir Başkent Hastanesindeyim. Yarın By-pass ameliyatı olacağım Allah (C.C.) izin verirse. Haklınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Dualarınızı beklerim. Allah’a (C.C.) emanet olun" dedi. Arpacı, 7 Ocak tarihindeki paylaşımında ise "By-pass’tan çıktım ilgilenen tüm dostlara selam ve sevgiler. Şimdi servisteyim. Biraz daha dua" ifadelerini kullanmıştı.

Geçen süreçte rahatsızlığını yenemeyen Selahattin Arpacı, dün akşam Hakk'a yürüdü. Kültür ve bilgi donanımıyla ülkücü camianın seçkin isimlerinden olan Arpacı'nın yayımlanmış kitapları da bulunuyor. Son yıllarda okçulukla uğraşan Arpacı, 1978 yılında, Ankara Ulucanlar Cezaevi'nde ülkücülere imamlık yaparken çekilen fotoğrafla da hafızalarda yer etti.

İkindi Namazından Sonra Defnedilecek

Selahattin Arpacı'nın cenazesinin bugün ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazına müteakip Asri Mezarlıkta defnedileceği öğrenildi.

select-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum