Tasarım Yarışması Çekimleri yapıldı

Tasarım Yarışması Çekimleri yapıldı

Tasarım Yarışması Çekimleri yapıldı

A+A-

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen "Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nın Genel Fitting çalışması, 04 Şubat 2018 Pazar günü DENİB ' de gerçekleştirildi.

Ülkemizin genç tasarımcılarına kendini gösterme fırsatı vererek farkındalık platformu yaratmak ve sektöre sunduğu yeni değerlerle genç, yetenekli tasarımcılar kazandırmak, sektörde tasarım bilinci oluşturmak ve Denizli'de ihraç edilebilir ürünlerin çeşitliliğini arttırarak ihracatçı firmaların rekabet gücünün arttırılmasının hedeflendiği yarışmanın son aşamasına gelindi.

Yoğun bir temponun ardından hazırlanan kıyafetler üzerinde son rutuşların yapılması amacıyla, Denizli İhracatçılar Birliği Fuaye Salonunda Rönesans Ajans mankenlerinin sunumuyla genel fitting gerçekleştirildi. Yarışma finalistleri, İstanbul ve İzmir'de yapılan atölye çalışmalarının ardından tasarımlarının en iyi şekilde ürüne dönüştürerek final gecesine hazırladıkları tasarımlarını, mankenler üzerinde inceleme fırsatı buldu.

Genel fitting çalışmalarının yanısıra gerçekleştirilen katalog çekimleri, gün boyunca devam etti. Genel Fitting çalışmasında, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, yarışmanın Kreative Direktörü tasarımcı Özlem Kaya, DENİB Tasarım Yarışması Komitesi Başkanı Murat Tosunoğlu, Komite üyesi Bekir Serdar Mutlubaş, Yarışmanın koçu Mukaddes Başkaya, Genel Sekreter Uğur Dayıoğlu ve ARGE, Eğitim ve Organizasyon Şube Müdürü Şadiye Baykent, Rönesans Ajans yetkilisi Akif Örük ve ekibi de hazır bulundu.

3-DREAMS temasıyla düzenlenen bu yıl ki yarışmanın Final Gecesi, 24 Şubat 2018 tarihinde Pamukkale Colossae Thermal Otel’de yapılması planlanmaktadır.

Denizli İhracatçılar Birliği, geçen sene olduğu gibi bu sene de uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir final programı hazırlamak için yoğun bir çalışma içerisinde.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.