Taştan, Denizli MHP İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Taştan, Denizli MHP İl Başkan Adaylığını Açıkladı

...Ve bu basın toplantımızı Peygamber Efendimiz güzel bir sözüyle bitirmek istiyorum. CANI YANAN SABRETSİN ,CANI YAKAN ,CANININ YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisinin  08 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan 11.olağan kongresinde il başkan adayı Öztürk Taştan Denizli İl binasında İl Başkanı Ferudun Ünal ve İl başkan adayı Mehmet Baylanla ile beraber basın toplantısı yaparak adaylığını açıkladı...


Kıymetli Dava arkadaşların,


Mensubu olmakla gurur duyduğum ülkücü hareketin isimsiz kahramanları,başta hanım kardeşlerimiz  olmak üzere hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.Hepinizin bildiği gibi partimizin ilçe kongrelerini geçen Pazar günü itibarı ile tamamladık.


İnşallah Önümüzdeki ay yani 8 Şubat 2015  pazar günü partimizin il kongresini yapacağız.Cennet Mekan Rahmetli Başbuğumuzun bitmez tükenmez Türk Milleti sevdası, Vatan hassasiyeti, Bayrak sevgisi ve evlatlarım dediği saygıdeğer büyüklerim , ülküdaşlarım ve partimize gönül vermiş kıymetli misafirlerimiz.


Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in tomruk yüklü kamyonun üstünde başladığı ve üniversitelerde üç beş gözü kara Vatan sevdalısı ile inanarak başlattığı ve Genel Başkanımız  bilge lider  Dr Devlet Bahçelinin devam ettirdiği davanın yılmaz savunucuları…Konuşmamın başında da dediğim gibi , yapılacak olan il kongremizin önce Denizli’mize, ülkemize ve Türk Dünyasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Ülkenin bölünmemin eşiğine geldiği bu günlerde birlik ve beraberlik olmanın zamanıdır. Peygamber efendimizin hadisi şerifinde dediği gibi ‘’Birlikte rahmet Ayrılıkta azap vardır’’


İşte biz ülkemizin bölünmemesi ve bayrağımızın ilelebet dalgalanması için, geçmişimizi unutmadan bu günümüzün hesabını yaparak, geleceğimizi hesaplamak zorundayız.Malumunuz günümüzde yapılan siyaset sadece oy devşirme işine dönmüş, sadece rant elde etmek isteyen bir iktidarın pençesinde inim, inim inlemektedir.


Sizlere yapılan günlük siyaseti anlatmayacağım. Bizler ekip olarak bu ateşi önce Denizliden yakmak istiyoruz. Tabi ki buda sizlerin bu ekibe destek vermesi ile olur. Neye talip olduğumuzu biliyoruz.

Ülkücü Hareketin buralara nasıl geldiğini , boynumuzda beş bin şehidimizin vebali olduğunun da farkındayız.

Bu kutlu davanın duvarına bir tuğla koyan herkese şükranlarımı sunuyorum.

Davamız uğruna şehit olan ağabeylerimizi rahmetle anarken onların bize nasıl bir emanet bıraktıklarının da farkında ve bilincindeyiz.

Partimizde şimdiye kadar kim ne yaptıysa ,minnetle anacağımızı da bilmenizi istiyorum.Şunu özellikle söylemek istiyorum ki, asla ayrıştırıcı olmayacağız , çünkü böyle bir lüksümüzde yoktur.Her ülküdaşımız her partilimizi kardeş bilecek her vatandaşımızı sevgiyle kucaklayacağız.İşte bunun için parti il binamızda sizlerin ve kıymetli basınımızın da önünde İl Başkanlığına aday olduğumuzu ilan ediyoruz.


Desteğinizi aldıktan sonra Allah nasip ederde ekibimizle iş başına geldiğimizde , Denizlide siyaset nasıl yapılıyormuş her kes görecektir.Ülküdaşlarımın şimdiye kadar yıllardır özlemini çektiği siyaset nasıl olurmuş, her ülkücünün başı dik nasıl dolaştığını dünya alem görecektir.Ülkücülerin bu vatanın asıl sahibi olduğunu,Türk Milletinin kurtuluşunun tek adresi Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu hiç kimse unutmasın.


Ve herkes bunu bir yerlere mutlaka yazsın.


Biz Denizlide gündemi takip eden bir parti değil,gündemi belirleyen bir teşkilat olacağız.

Çok iddialı sözler ettiğimin farkındayım.


Denizli il teşkilatı sadece Denizli’de değil Türkiye’de ses getirecek bir teşkilat olacak.Denizli il teşkilatı 24 saat dinamik olacaktır.Nerde bir ülkücünün sorunu sıkıntısı varsa teşkilatı onun yanında olacaktır.Hiç bir ülkücü ve partilimiz kendisini yalnız hissetmeyecektir.


Denizli’deki Milliyetçi Hareketin potansiyelini biliyoruz.Sadece bir hareket bekliyor, işte o hareketi de ekibimizle sizlerle istişare yaparak başaracağımıza inanıyoruz.Önümüzde ülkemizin kaderini tayin edecek 7 Haziran seçimleri var.

Bu seçim sıradan yapılacak bir seçim değildir.


Ne yazık ki ülkemizin kaderi oylanacak.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN  değerleri oylanacaktır.

Bunun için çok ama çok uyanık olmak zorundayız.

Dimdik duran bir teşkilat yapısı lazım.

İşte biz böyle bir ekiple karşınıza çıkacağız.

Şimdilik bu kadarını söyleyeyim…

Hiç bir teşkilatımızın hiçbir sorunu sıkıntısı olmayacaktır.

 

Değerli ülküdaşlarım,

bu Pazar gününde sizleri fazlada tutmak istemiyorum,bu fedakarlığınızı asla unutmayacağız.Gelecek bizimdir , yani ülkücü hareketin ve Türk Milletinin geleceği olan Milliyetçi Hareket Partisindedir.


Ne mutlu dik duranlara,

Ne mutlu bu kutlu davanın çıkarsız bekçilerine,

Ne mutlu bizlere…

Davetimize icabet eden yakından uzaktan gelen,

basın açıklamamıza iştirak eden bütün ülküdaşlarıma ve özellikle sesimizi duyuran bütün basın mensubu arkadaşlarıma ,sevgilerimi ve saygılarımı sunarım.


Unutmamamız gereken basın mensuplarına gösterdikleri bu ilgiden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim…

Ve bu basın toplantımızı Peygamber  Efendimiz güzel bir sözüyle bitirmek istiyorum.

CANI YANAN SABRETSİN ,CANI YAKAN ,CANININ YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN.

Hepinize saygılar sunarım.


NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

Öztürk TAŞTAN

Denizli İl Başkan Adayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.