Tavas 15 dakikada kar gibi bembeyaz

Tavas 15 dakikada kar gibi bembeyaz

Denizli'nin Tavas ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 15 dakika devam eden dolu yağışı herkesi şaşkına çevirdi.

A+A-

Denizli'de şok eden dolu yağışı herkesi şaşkına çevirdi. Dün akşam saatlerinde Denizli'nin Tavas ilçesinde aniden bastıran dolu yağışı bölgeyi tamamen beyaza bürüdü.

 

Meteoroloji'den gelen son uyarılardan sonra Denizli'nin Tavas ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan dolu yağışı kısa sürede etkili oldu. Evlerin çatıları ile beraber arabalar ve yolların iri dolu taneleri ile kaplandığı gözlemlendi.

 

Dolu yağışı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Denizlili vatandaşlar bol bol fotoğraf çekmekten geri kalmadı. Tavaslı bazı vatandaşlar, "Sabah saatlerinde günlük güneşlik bir hava hakimdi. Hava ne olduysa bir anda karardı. Bir anda dolu yağışı başladı ve çoğumuz korktu. Her taraf kar yağmış bir havaya büründü. Bazı yerleri zaten kaplamıştı. Hepimiz çok şaşırdık." dedi.

Dolu Yağışı Şaşırttı

Denizli'de dolu yağışının şiddetli olarak yaklaşık 15 dakika kadar sürdüğü belirtildi. Dolu yağışı esnasında Denizli-Muğla karayolunda devam eden sürücüler ise beyaz manzarayı görünce şaşkınlarını gizleyemediler. Ancak yerdeki beyaz örtünün kısa sürede kar değil dolu yağışı olduğu belli oldu.

Denizli Dolu Yağışı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.