Tavas Belediyesi Büyüyor,Büyülüyor

Tavas Belediyesi Büyüyor,Büyülüyor

Tavas Belediyesi, TTA GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ adına kayıtlı (Tekel Binası) 115 ada 27 parsel nolu, 6295m2 taşınmaz, yaka mah.285 ada 1 parsel,285 ada 2 parsel, 285 ada 3 parsel, 285 ada 4 parsel, 285 ada 5 parsel yekün 2674m2 arsa ve Yeni mah. Çarşı ca

A+A-

Bundan önceki belediye borçlarına karşılık Özelleştirme İdaresi Başkanlığına verilen arsalar hakkında değerlendirmede bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Belediyemizin gayreti, Sayın Bakanımızın büyük destekleriyle birlikte Belediyemize kazandırdığımız ve 4000 m2' lik kapalı alanı olmak üzere yaklaşık 7000 m2'lik olan eski Tekel binasının tapusunu aldık. Tüm Tavas'lılara ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Tekel İşletme binasının 2. Katını eğer statiği uygunsa kiraya verebileceğiz. Burada teksitile yönelik bir çalışma yapılabilir diye düşünüyoruz. Zemin kat ve bahçesinde bayanlarımıza yönelik spor salonumuz, müze çalışmalarımız ve açık hava düğün salonu olarak çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra Gazi İlkokulu karşısındaki 5 adet arsayı da sayın Bakanımızın destekleriyle belediyemize kazandırdık. Bu alana inşallah Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın büyük gayret ve destekleriyle yüzme havuzu, tenis kortu, halı saha ve spor kompleksimizi en kısa zamanda yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Belediyemize kazandırdığımız bir diğer tapu da Belediyemiz arkasındaki iş hanı ve dükkanlarımızdır.

 

Bu işte emeği olan, başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi olmak üzere, Maliye Bakanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza ve Ulaştırma Bakanlığımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımı arz ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.