Tavas Belediyesi Hizmette Son Sürat Devam Ediyor

Tavas Belediyesi Hizmette Son Sürat Devam Ediyor

Tavas Belediyesi haşerelere aman vermiyor.

A+A-

Tavas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekibi ilçe merkez ve mahallelerde haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Havaların ısınması ile sinek, sivrisinek ve diğer haşerelere karşı yapılan ilaçlama çalışmaları Bağlar Mesireliği ve Kapalı Spor Salonu etrafında devam ediyor. Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ‘’Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelmektedir. Çevre ve halk sağlığının korunması için Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce elinden geleni yapmaktadır. Bütün personellerimize bu yoğun çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim.’’ dedi.

 

TAVAS'TA YOLLAR TAŞLAŞTI

 

 Tavas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe sınırları içerisinde mahallelerde parke taşı döşeme çalışmalarını şimdi de Karahisar mahallesi Sağlık Ocağı arkası, Kızılcabölük Uçaroğlu Parkı önü ve Baharlar mahallesinde son sürat çalışmalarına devam etmektedirler.

‘’SÖZ VERDİK’’

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, parke taşı döşeme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği belirterek, “Daha önce köy iken mahalleye dönüşen tüm mahallelerimize parke taşı döşenmesi ile ilgili planlarımızı yaptık. Bu planlama dahilinde yaptığımız çalışmalarımız ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum.’’ dedi.

 

TAVAS BELEDİYESİ SON SÜRAT

 

Tavas Belediyesi Kapalı Pazar yeri ve yol yapım onarım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Damlacık mahallesinde Kapalı Pazar yeri ve yol tesviye çalışmalarını başlattı. Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına hızla devam eden ekipler tesviye çalışmalarını da ara vermeden devam etmektedir. Başkan Akyol, "Vatandaşlarımıza Kapalı Pazar yeri ve yol yapımı sözünü verdik. Şimdi ise sözümüzü gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarına aralıksız devam eden ekiplerimize çok teşekkür ederim.’’ dedi. Mahalle sakinleri de hizmetlerden çok memnun olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.