Tavas Devlet Hastanesinde İşgüzarlık

Tavas Devlet Hastanesinde İşgüzarlık

Tavas devlet hastanesinde yapılmış olan bir etkinliğe katılan Denizli Sağlık müdürü Dr. Berna Öztürk ve beraberindekilere öğlen yemeğinde müzik eşliğinde pirzola ikram edilirken personele pırasa verildiği ortaya çıktı.

A+A-

Tavas Devlet Hastanesine ziyarete giden Sağlık müdürü ve beraberindeki heyeti ağırlamış olan hastane müdürünün işgüzarlığı olacak ki, yemek saatinden bir saat önce hastane hoparlöründen yapılan bir anons ile yemek saati bir saat öne alınarak öğlen yemeğinin yeneceği söylendi. Personel için hazırlanmış olan yemekte pırasa yemeği varken gelen heyet içinse müzik eşliğinde pirzola servisi yapılması tepkilere yol açtı.

Tepkilerden Sonra Kaldırıldı

Cumhurbaşkanlığının ve hükümetin üstünde titiz bir şekilde durduğu tasarruf tedbirlerine rağmen Tavas Devlet hastanesinde yapılmış olan bu savurganlığa bir anlam veremeyen pek çok hastane personeli tepkilerini ifade ettiler. Denizli Sağlık müdürlüğünün sosyal medya sayfasında da paylaşılan fotoğraflar ve müzik eşliğindeki yemek görüntüleri büyük tepki toplayınca fotoğraflar hemen kaldırıldı.

Yasin Öztürk’ten Tepki

İYİ Parti Denizli milletvekili Yasin Öztürk Tavas Devlet Hastanesinde yaşanan bu olayı Meclis kürsüsünden gündeme getirdi ve tepki si ortaya koydu. Öztürk, tepkisini “personele pırasa, müdüre müzik eşliğinde pirzola. Oh ne ala!” sözleri koydu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.