Tavas Gençlerine Ağlıyor

Tavas Gençlerine Ağlıyor

Tavas Gençlerine Ağlıyor

A+A-

Denizli’ye bağlı Tavas ilçesi yakınlarında dün gece meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 5 arkadaşın cenazesi detaylı otopsi işlemi için başka bir hastaneye sevk edildi. 

Denizli'nin Tavas ilçesi Sarıabat Mahallesi yakınında dün gece geç saatlerde meydana gelen kazada, 20 YF 082 plakalı aracı kullanan Mehmet Anıl Bayraktar (18) direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kontrolden çıkarak yol kenarındaki su birikintisine devrildi.

Araç içerisinde bulunan Muharrem Çineli (19) yaralanırken, sürücü Mehmet Anıl Bayraktar ile birlikte Uğur Hepgül (19), Emin Çotul (18), Kamil Kocaosmanoğlu (17) ve Süleyman Tahancalıo (18) hayatını kaybetti. Yapılan ilk belirlemelere göre gençlerin su birikintisine düşen araçta boğularak hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Kazanın ardından Tavas Devlet Hastanesi morguna kaldırılan gençlerin cenazelerinin ön otopsisinin ardından detaylı bir otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna sevk edildi. Gençlerin cenazeleri Tavas Devlet Hastanesi morguna gelen aile üyeleri ve yakınları tarafından alındı. Acılı aileleri gençlerin eşyalarının doldurulduğu poşetleri ise gözyaşları içerisinde taşıdı. 

Gençlerin cenazeleri yakınları ve yine akranları olan arkadaşları tarafından cenaze aracına konuldu. 5 arkadaşın cenazesinin çıkartılma anında yakınları gözyaşlarına boğuldu. 





Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.