Tavas'a Büyükşehir Eli Değdi

Tavas'a Büyükşehir Eli Değdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeleri inceleyip vatandaşlar ile buluştu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Tavas ilçesinde yapmış olduğu yatırımları yerinde inceledi. Başkan Zolan'ın Tavas ziyareti TOKİ kura çekiliş töreniyle başladı. Burada vatandaşların sevinç ve heyecanına ortak olan Başkan Osman Zolan'ın ilçe ziyaretine Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık ve beraberindekiler de eşlik etti.

 

Tavas ‘ta kısa bir zaman sonra hizmete alacakları Tavas Kent Ormanı ile Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni yerinde inceleyen Başkan Osman Zolan, Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı’na kazandıracakları yeni karargah inşaatına gidip incelemeler yaptı. Pazaryerinde vatandaşlar ile buluşan Başkan Osman Zolan ilçe esnafı ile sohbet edip dertlerini dinledi. Gittiği her yerde vatandaşların büyük sevgi ve ilgisi ile karşılanan Başkan Zolan, Tavaslıların ramazanlarını kutladı.

 

"Tavas’ta çok güzel açılışlar gerçekleştireceğiz"

 

Tavas ilçesinde konut sahibi olan vatandaşların sevinçlerine ortak olduklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, Denizli’de vermiş oldukları sözleri tek tek yerine getiriyor olmanın kendileri için ayrı bir huzur olduğunu, verdikleri her söz yerine geldiğinde omuzlarındaki yüklerin azaldığını, emanete sahip çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Denizli ve tüm ilçelerimizde güzellikler yapmaya devam ettiklerini, Tavas'ta her şeyin güzel gittiğini, yakın zamanda Tavas’ta çok güzel açılışların olacağını dile getirdi.

 

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksiyle Tavas Kent Ormanı'nın Tavas'a çok yakışacağını belirten Başkan Osman Zolan, bu yatırımları en yakın zamanda hizmete alacaklarını, şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilediğini ve Tavas’ın Büyükşehir ile daha da güzelleştiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.