Tavaslı Genç İstanbul'da Can Verdi

Tavaslı Genç İstanbul'da Can Verdi

İstanbul’dan dün gelen acı haber tüm Tavas’ı ve Denizli halkını yasa boğdu. 18 yaşındaki genç boğularak yaşamını yitirdi.

A+A-

Alınan bilgilere göre Tavas -Yahşilerli olan üniversite öğrencisi Mevlüt İlavlı arkadaşları ile girmiş olduğu denizde boğulup yaşamını yitirdi.

Gezi İçin Gitmişlerdi

Üzücü boğulma olayının dün İstanbul ilinde öğle saatlerinde meydana geldiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre 18 yaşında olan Mevlüt İlavlı, arkadaşları ile beraber geziye gittiği İstanbul ilinde öğle sularında denize girdi. Bir anda dalgaya kapılmış olan üniversite öğrencisi genç anide gözden kayboldu.

 

Cankurtaranların da acil bir şekilde müdahale ettiği olayda İlavlı'nın cansız bedenine ulaşıldı. Mevlüt İlavlı’nın cansız bedeni otopsinin yapılması için morga kaldırıldı. İlavlı'nın ölümü Tavas'a bağlı Yahşiler Mahallesindeki yakınlarını ve dostlarını yasa boğdu.

 

İlavlı'nın naaşının otopsiden sonra yarın memleketine getirileceği ifade edildi. Mevlüt İlavlı'nın cenazesinin bugün Tavas ilçesiYahşiler Mahallesinde defnedileceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.