Tavas'ta Çanakkale Ruhunu Yaşattılar

Tavas'ta Çanakkale Ruhunu Yaşattılar

18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Tavas Belediyesinin düzenlediği "SON ÇANAKKALE" adlı tiyatro oyunu büyük bir katılımla sahne aldı.

A+A-

Tavas Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenen tiyatro  gösterisine Belediye Başkanı Turhan Veli AKYOL, Denizli Büyükşehir  Belediyesi Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ömer Faruk ÖZER, Denizli  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Mustafa GÖKOĞLAN, Belediye  Başkan Yrd. İsmail BAŞLI, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların  temsilcileri ve çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü ekipleri  tarafından oynanan, yönetmenliğini Hakan KURT'un yaptığı "SON ÇANAKKALE"  adlı tiyatro gösterisi büyük beğeniyle izlendi. Katılımcılar tarafından  ayakta alkışlanan gösteride zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ömer Faruk  ÖZER, “Çanakkale Destanı’nın ve Türkiye Cumhuriyeti topraklarının kolay  kazanılmadı, bu ülke dualar üzerine kuruldu. Hiç kimse bir çakıl taşı dahi alamaz ” dedi.

Ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Turhan Veli AKYOL, "Değerli yönetmenimizi ve ekibini yürekten kutluyorum. Büyük bir zahmetle buraya geldiler. Bize Çanakkale ruhunu yaşattılar. Çanakkale ruhunun ve bu vatanın hiç bir zaman yok olmayacağını bu milletin ebedi payidar kalacağını değerli oyuncular bize gösterdiler. Kendilerine yürekten teşekkür ediyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.

Tiyatro gösterisinin ardından Belediye Başkanı Turhan Veli AKYOL, gecenin anısına oyunun yönetmeni Hakan KURT ve ekibine çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.