Tavas'ta Kar ile Mücadele Tek Merkezden Yönetildi

Tavas'ta Kar ile Mücadele Tek Merkezden Yönetildi

Tavas Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu ilk günden itibaren acil durumlar için Tavas Afet Koordinasyon Merkezi’ni (TAKOM) kurdu.

A+A-

24 saat esasına göre çalışan TAKOM’da, bütün ekiplerin kontrolü tek merkezden sağlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi,Kaymakamlık, DESKİ, Karayolları Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışan TAKOM, gelen her şikayeti gece gündüz demeden anında değerlendirip bir bir çözüme kavuşturdu.

 

TAKOM'a bağlı 30 kişilik ekibimiz  24 saat dönüşümlü olarak 50 mahalleye hizmet götürmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli AKYOL ,"Etkili kar yağışının olacağı bilgisi meteoroloji yetkililerden bize ulaştığı andan itibaren ekiplerimiz ile yaptığımız toplantı sonucunda afet koordinasyon merkezi kurulması kararını aldık ve hızlı bir şekilde oluşturduk. Sosyal medya, sms, e-mail ve sesli ilan yolu ile vatandaşlarımıza koordinasyon merkezimizin iletişim bilgilerini duyurduk. Vatandaşlarımızın 24 saat ulaşabildikleri merkezimize ilettikleri sorunları çözüme kavuşturduk. Olumsuz hava koşullarının son buluncaya kadar merkezimiz aktif çalışacak. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın hizmetine koşan tüm personelimi bu acil durumda göstermiş oldukları metanet, sabır ve çalışkanlıklarından dolayı tebrik ediyorum. Gerek telefonla gerekse sosyal medya aracılığı ile vatandaşlarımızdan gelen tebrikler ve dualar bizi oldukça mutlu etti. Tekrar herkese geçmiş olsun diyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmetimiz hiç durmadan ve aksamadan devam edecektir.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.