Taylan, Zabıta Teşkilatının Yıldönümünü Kutladı

Taylan, Zabıta Teşkilatının Yıldönümünü Kutladı

Taylan, Zabıta Teşkilatının Yıldönümünü Kutladı

A+A-

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Belediye Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan Zabıtalarla birlikte Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191. Kuruluş yıl dönümünü kutladı. 

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi Belediye Başkanı İsmail Taylan, 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatının, 191. Kuruluş yıl dönümünü kutladı. 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Belediye Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Taylan, zabıtaların işinin zor olduğunu belirtti.

Başkan Taylan “Zabıta Teşkilatları toplum olmanın gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yerine getirme görevini yapmaktadır. Ülkemizin en köklü kurumlarından bir tanesi olan Zabıta teşkilatları birçok olumsuzluğa rağmen değişik görev alanlarında vatandaşlara hizmet vermektedir. Onların işini kolaylaştırmak ise esnaf ve vatandaşlarımızın elinde. Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta Teşkilatının kuruluş yıldönümünde başta Dazkırı Belediyesi Zabıta Teşkilatımız ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyorum. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.