Tayt Modelleri

Tayt Modelleri

Günlük hayatta ya da spor gibi çeşitli aktivitelerde bayanlar taytları tercih ediyor.

A+A-

Kullanım rahatlığı olduğundan ve kombine edilmesi kolay olduğundan tercih edilen tayt modelleri için de kadınların arayışları sürüyor. Standart klasik siyah taytların yanı sıra desenli ve farklı renklerde tayt modelleri de dikkat çekiyor.

LTB kadın ve erkeklere yönelik olarak çeşitli parçaların üretimini yapıyor. Desen, doku, kalite, beden vb. tüm kavramları bir araya getiren marka polyester kumaştan tayt üretimi yapıyor. Kumaşların içeriğinde bulunan elastan madde de taytların esnekliğine yardımcı oluyor. Ayrıca elastan madde ile cotton kumaşın birleşiminden elde edilen farklı tayt modelleri de bulunuyor. XS’den XXL’ye kadar dilediğiniz tüm bedenleri bulabileceğiniz marka tamamen yerli üretim yapıyor.

Tayt fiyatları da diğer markalar ile kıyaslandığında oldukça makul seviyelerdedir. Uzun yıllar renk atma ya da sünme derdi olmadan bu taytları kullanabilir, spor ayakkabı ve bir t-şört ile kolayca kombine edebilirsiniz. https://shop.ltbjeans.com/tr/kadin-pantolon-tayt-modelleri bağlantısı üzerinden ürünleri inceleyebilir, beğendiğiniz tayt modelini beden tercihi de yaparak sepetinize ekleyebilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.