Tayyar: İçimizdeki hainler bunlar!

Tayyar: İçimizdeki hainler bunlar!

Şamil Tayyar, Meclisteki Yüce Divan oylaması sonucu fire veren AKP Milletvekillerini hainlikle suçladı

A+A-

AKP Gaziantep Milletveki Şamil Tayyar, 38 fireye büyük tepki gösterdi. Beyaz TV programında verilen firelerle ilgili konuşan Tayyar, "İçimizdeki hainlerdir bunlar" dedi. 

Verilen 38'e yakın firenin büyük bir rakam olduğunu belirten Şamil Tayyar, oylamada red oyu vermeyen kendi partisinin Milletvekilleri için "İçimizdeki ihanet şebekesi Erdoğan'a operasyon yapmıştır" diyerek "Amaçlarına ulaşamadılar ama siyasi bir operasyon kalkıştılar" diye konuştu.

48 İÇİNDE TESPİT EDİLECEK

Oylamada red oyu vermeyen fireci vekillerin 48 saat içerisinde tespit edilerek ortaya çıkarılacağını söyleyen Şamil Tayyar, " Bugünkü tablo bu sürecin hükümete bir darbe operasyonu olduğunu açık bir şekilde ortaya koyuyor. Red oyları 276 olan güvenoyu altında kaldığı için yükselen hükümet istifa sloganları bu operasyonun ispatıdır. Bu alçaklığı yapanların yüzleri kızarmıştır. Elbette parti yönetimi bu tabloyu değerlendirerek gereken neyse yapacaktır. Önümüzdeki dönemde çok ciddi bir ayıklanma ve temizlenmeye ihtiyac olduğunu gösteriyor. Yeni Türkiye'yi anlamayan insanlar olduğu görülüyor. 48 saat içinde bu kişilerin kimler olduğu tespit edilecek. Bunu yolları ve yöntemleri vardır. Eğer AKP 2023 vizyonunu yakalamak istiyorsa bunlardan arınmalıdır, yoksa işimiz çok zor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.