TBS’den başsağlığı ziyareti

TBS’den başsağlığı ziyareti

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Denizli Şubesi yönetimi Türkiye Harp Malülü Gazi, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi’ne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

A+A-

Türk Büro-Sen Denizli Şubesi Başkanı Hüseyin Utangaç ve yönetim kurulu üyeleri, son dönemde artan terör saldırılarında verilen şehitler için Türkiye Harp Malülü Gazi, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Emin Öztürk’e başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyaret hakkında açıklama yapan TBS Başkanı Utangaç, “TBS Denizli şubesi olarak son dönemde ülkemizde ve ilimizde yaşanan şehit cenazeleri için sendikamız ve kamu çalışanları adına Denizli Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne başsağlığı diledik. Yaşanan terör olaylarının bir an önce son bulmasını gerekli yaptırımın yetkililer tarafından süratle yapılması konusunda görüşümüzü dernek yöneticilerine ilettik. Artık şehit haberlerinden biz kamu çalışanlarının morallerinin günden güne bozulduğunu, gerekli tedbirin alınıp, ülkemizin ve tüm halkımızın refah ve huzur içinde yaşam sürmesi konusundaki düşüncemizi kendilerine ilettik. Artık şehit cenazelerinde gözü yaşlı analar, babalar, eşler ve kardeşlerin gözyaşlarının dinmesini Yüce Allah’tan diliyoruz. Artık doğanlar, kağanlar ve bütün Mehmetçikler ve güvenlik görevlilerimiz, ölmesin diyor ve yaşanan terör olaylarını ve yapılan hainlikleri sendikamız ve kamu çalışanları adına lanetliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.