Tefenlili: Kadına Verdiğimiz Değer Toplumumuzun Aynasıdır.

Tefenlili: Kadına Verdiğimiz Değer Toplumumuzun Aynasıdır.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

A+A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, “Toplumun kadına verdiği değer, toplumun uygarlık seviyesinin göstergesidir, ailenin ve toplumun temel direği olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kadınların öneminin yılda bir gün değil, her zaman bilinmesi gerektiğini vurgulayan Tefenlili, mesajında şu ifadelere yer verdi. “Kadına verdiğimiz değer toplumumuzun aynasıdır, gelişmişlik göstergesidir. Onları ikinci plana iterek, yok sayarak, onlara şiddet uygulayarak uygar bir medeniyet olamayız. Toplum olarak bu tür yaklaşımların karşısında olmalıyız. Kadınlarımız da sosyal hayatta, iş hayatında, siyasette daha aktif rol alarak toplumsal gelişimize katkı sağlamalıdır. Dünya, onların emekleri ile daha güzel bir dünya olacaktır. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyor, cinsiyet ayrımcılığının olmadığı bir toplum düzenini temenni ediyorum.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.