Tek Ses Tek Yürek Olacağız

Tek Ses Tek Yürek Olacağız

Hürriyetçi  Eğitim Sendikası örgütlenme çalışmalarını yürüten Cihan Akdağ  Hürriyetçi Sağlık Sen Genel merkezini ziyaret etti.

A+A-

Ziyaret ile alakalı Hürriyetçi Sağlık Sen Denizli  İl  Temsicisi Hasan Baysal şu açıklamayı yaptı:

"Eğitim iş koluna yeni bir ses yeni bir nefes getiren Hürriyetçi  Eğitim Sendikasının ilimizde örgütlenme çalışmalarını yürüten Cihan Akdağ  kardeşimiz benim de kurucular arasında bulunduğum Hürriyetçi Sağlık Sen Sendikamızı işyerimizde  ziyarete gelmiş,  genel merkezinin bizlere başarı dileklerini iletmiştir,  Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri temsilcimiz İsmail Alpay ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyor  bu zor yolculuğumuzda  başarılar diliyoruz.

Ülkemizde  Çalışanların zor dönemden geçtiği görülmektedir. Yıllardır yetkili Memur sendikalarının da yaşanan sıkıntıları çözülemediğini gören cesur yürekli insanlar bir araya gelerek kurdukları hareket başarıya ulaşmıştır. Bır işe başlamak bitirmenin yarısı imiş biz başladık, çıktığımız bu kutlu yolda yüce Allah bizleri utandırmasın. Son aylarda ekonomide yaşanan zamlar yaşam kalitesini düşmesini bırakın yaşama mücadelesi haline dönüşmüştür.  Kamu çalışanlarının sesini duymayan hükümet, sesimizi duyurmaya mükellef sendikalardan ses çıkmamaktadır.  Hürriyetçi Eğitim Sen ve Hürriyetçi Sağlık Sen böyle bir zamanda çalışanların sesi olmak için sahaya inmiştir.     

Topluma örnek teşkil eden kesim olan Eğitim ve  sağlık camiasının güçlü sesi olacağız. Son zamlardan sonra Maaşların kuşa döndüğü bu zamanda ev halkının  ihtiyaç duyulan gıda maddelerini alamayan memurların sesi olacağız. Elektriğe, ve doğal gaza gelen zamla ısınamıyoruz,  bizi yönetenler sesimizi duyun üşüyoruz.  Akaryakıta gelen zamlarla araba binmek lüks oldu, bizi yönetenlere sesleniyoruz zamlar geri alınsın. Kamu çalışanları artık sesinizi gür şekilde duyuracak sendikanız var. Sarı sendikalara karşı tek ses tek yürek olacağız. Toplu pazarlık masasında bizi unutan sendikalara dur diyeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.