Telefon Dolandırıcıları Çivril'e Dadandı

Telefon Dolandırıcıları Çivril'e Dadandı

Telefon dolandırıcıların hedefinde yine yaşlılar var! Son olay Denizli'nin Çivril ilçesinde meydana geldi.

A+A-

Olay salı günü Denizli'nin Çivril ilçesi Karayahşiler Mahallesinde meydana geldi. Kendisini asker diye tanıtan ve görgü tanıklarının ifadelerine göre 30 - 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kişi daha önce telefonla irtibata geçtiği 86 yaşındaki yaşlı vatandaşı dolandırdı. Denizli'den ticari bir taksi ile Karayahşiler'e gelen dolandırıcı şahıs Almanya'dan emekli  86 yaşındaki Hüseyin Salmaz'ın 2100 Yurosunu ve 4.030 TL parasını alarak kayıplara karıştı.

Adın Cinayete Karıştı

Aldığımız bilgilere göre kendisini asker olarak tanıtan şahıs, yaklaşık 2 ay önce köyde vefat eden 90 yaşındaki yaşlı bir nineyi  ''Sen öldürmüşsün,adın cinayete karıştı  savcı seni görmemi istedi bende seni görmeye geldim.Ama senin olayla ilginin olmadığını söyleyeceğim. Seninle daha önce telefonda da konuştuğumuz gibi o paraları vermen lazım'' deyince panikleyen yaşlı vatandaş Hüseyin Salmaz yanında getirdiği paraları dolandırıcı şahsa veriyor.

Karayahişler'e gittiği taksiye de binmeden köyden yaya olarak uzaklaşıp kayıplara karıştı. Taksicinin de parasını vermeyen telefon dolandırıcısı şahıs Jandarma tarafından aranmaya başlandı. Soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.