Tereddüt Bile Etmedi!

Tereddüt Bile Etmedi!

Çameli Belediyesi personeli tarafından yerde bulunmuş olan evlilik yüzüğünü sahibine ulaştırdı.

A+A-

Çameli Belediyesi personelince Cumhuriyet Meydanı civarlarında yerde altın bir evlilik yüzüğü bulundu.

Çameli Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesi personeli tarafından sosyal medya hesaplarından bir adet yüzük bulduğunu, sahibinin kendilerine ulaşılmasını istendi. Manevi değeri büyük olabilir düşüncesiyle yüzüğün Sahibi her kimse lütfen sayfamıza ulaşsın. (Yüzüğün içindeki Tarihi doğru bilmesi şartıyla sahibine vereceğiz.)” yazısı yazıldı.

Yüzüğün İçinde Yazanı Sordu

Belediye Personeli, yüzüğün maddiyatından ziyade maneviyatının yüksek olacağını düşünerek, yayın yaptıklarını ve yüzüğün sahibinin sosyal medyada yayın yapıldıktan 15 gün sonra kendilerine ulaştıklarını belirttiler. Yüzüğün kendilerine ait olduğunu söyleyen Bilgi İlhan yüzüğün içinde ne yazdığı sorulduğunda,  beklenen cevap verilince,  Çameli belediyesi Zabıta Müdürlüğünde yüzük kendilerine  teslim edildi

Dalaman Havalanında Çalışan Bilgi İlhan yüzüğü bulanlara teşekkür ederek, “Çameli Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan’a teşekkür ediyorum. Böylesi güzel bir personellere sahip olduğu için. Yüzüğün geleceğinden hiç umudum yoktu Hafta Sonu Akraba ve planlı işlerimden dolayı farkında olmadan yüzüğü düşürdük . Şaşkınım bu devirde böyle insanların olduğunu bilmek gerçekten çok güzel. Çameli Belediyesi Sosyal Medya sayfa yöneticilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.