Teşekkür Belgelerini Aldılar

Teşekkür Belgelerini Aldılar

Pamukkale Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencilerinin Staj gördükleri işletmelerin yetkililerine okulda düzenlenen programla teşekkür belgesi takdim edildi.

A+A-

Program okul müdürü Şahin Taşkın’ın törene katılan işletme yetkililerine hitaben hoş geldiniz konuşmasıyla başladı.

Toplam 73 işletmede 95 öğrencilerinin işletmelerde beceri eğitimi gördüğünü belirten Şahin Taşkın salgın sürecinde bile öğrencilerine desteği bırakmayan işletmelere sonsuz teşekkürlerini ifade etti.

Çok Değerli Çalışmalar

Programın devamında, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü olarak görev yapan Mahmut Gürhan yaptığı konuşmada son üç dört yılda mesleki eğitime ilginin arttığını, Bakanlığımızın ve okullarımızın özellikle salgın sürecinde çok değerli çalışmalarda bulunduğunu belirtti. Sektörle işbirliğinin önemine değinen Mahmut Gürhan güçlü bir gelecek için topyekün mesleki eğitim seferberliğinin şart olduğunu belirterek mesleki eğitime destek olan tüm işletmelere teşekkürlerini iletti. Akabinde işletme yetkililerine Denizli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Gürhan, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Zekeriya Türk ve Osman Ülçay tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Törende ayrıca okulun salgın döneminde çevrim içi sosyal ve kariyer günü etkinliklerine destek olan Denizli Sigortacılar Derneği Başkanı Adnan Çelik, Denizli SMMM Odası Başkanı Adnan Selçuk, SMMM Gökhan Yurdakul, Sigorta Acentesi Sorumlusu Akide Akbaş, Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça, Halk Ozanı Ozan Nihat, Anadolu Folk Rock Sanatçısı Hurşit Türkay, Eğitimci Şair Yazar Şerif Kutludağ’a teşekkür belgeleri takdim edildi. Program okulun fuaye alanında Okul Müzik Öğretmeni Ayten Hançer ve Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında yapılan müzik yarışmasında Denizli İkincisi olan Hüseyin Allın tarafından sergilenen müzik dinletisiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.