TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET ALTUNTAŞ

TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET ALTUNTAŞ

Denizli Ticaret Borsası’nda seçimlerin ardından toplanan meclis yönetim kurulunu belirledi. Mehmet Altuntaş 11 oyla odanın yeni başkanı seçildi.

A+A-

Denizli Ticaret Borsası’nda eski başkan İbrahim Tefenlili ve Musa Yılanlı’nın listelerinin yarıştığı olağan genel kurul geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Tefenlili’nin listeleri 11 meclis üyesi çıkarmış ancak kendi komitesinde Yılanlı’nın listesine kaybettiği için meclise girememişti. Yılanlı ise 9 meclis üyesi çıkarmıştı.

281ae087-ee34-4d8d-906e-30b6b3dab04a-317.jpg

Bugün Denizli Ticaret Borsası Meclisi seçimlerin ardından ilk kez toplandı. Oda organlarının belirlendiği meclis seçimleri seçim kurulu gözetiminde gerçekleştirildi. Oda başkanlığı için Mehmet Altuntaş ile Musa Yılanlı yarıştı. Altuntaş ve yönetim kurulu adayları 11 meclis üyesinin oyunu aldı. Altuntaş odanın yeni başkanı oldu. Yönetim kurulu ise Hasan Can, Sadık Gürsoy, Mesut Turan, Asil Arslan, Hüseyin Cansız ve Ahmet Karabacak isimlerinden oluştu. Başkan adayı Yılanlı’nın listesi ise 8 oy aldı.

Benzer bir yarış meclis başkanlığında da yaşandı. Meclis başkanı seçimlerinde Halil Pekdemir ve Muammer Çaputçu yarıştı. Pekdemir 11 oy alarak yeni meclis başkanı seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegeleri ise Hasan Can, Sadık Gürsoy ve Mesut Turan olarak belirlendi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Seçimlerin ardından açıklama yapan Denizli Ticaret Borsası yeni başkanı Mehmet Altuntaş; “Yeni dönemin borsamıza hayırlı olmasını diliyorum. Üyelerimize, eski yönetimimize, eski yönetim kurulu başkanımız Sayın İbrahim Tefenni'ye, eski meclis başkanımız Sayın İbrahim Yayan'a, yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve tüm borsa çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah yeni dönemimiz, hep beraber verimli çalışmaların olduğu, sürekli gelişimin sağlandığı, bir arada uyum içerisinde çalışılacak dört sene olur. Katılan herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.