TikTok Creator Fund'a Nasıl Katılırım?

TikTok Creator Fund'a Nasıl Katılırım?

TikTok İçerik Üreticisi Fonu Nedir?, İçerik Üreticisi Nasıl Para Kazanır?, Kaliteli İçerik Nasıl Üretilir?, TikTok Creator Fund'a Nasıl Katılırım?, Detaylar yazımızda…

A+A-

Creator fund Tiktok’ ta duyurulmuş olan bir ABD fonudur. Kurulmasının amacı Tiktok’ tan elde edilen geliri desteklemek ve kullanıcıların da bundan fayda sağlamasına olanak tanımaktadır. Tiktok belirli bir takipçi ve izlenme sayısına ulaşan kullanıcılara fon üzerinden para ödemektedir. Bu nedenle paylaşımlarınızın içeriği, ne kadar izlendiği ve ne kadar sürede izlendiği fon üzerinden gelir elde edebilmeniz için oldukça önemlidir. Ayrıca canlı yayın açmak da kazanç sağlayabileceğiniz diğer seçenektir. Ancak canlı yayın açmanın bazı şartları mevcuttur. Bunlar:

· Canlı yayın açan kişinin 18 yaşından büyük olması,

· Hesabının minimum 30 gün önce açılmış olması

· Tiktok hesabında en az 1000 takipçiye ulaşılmış olması

Canlı yayın açan kullanıcılar takipçilerinin göndermiş olduğu hediyeleri paraya çevirmektedir. Hedeflenen takipçi sayısına ulaşamayan kullanıcılar takipçi satın alabileceği Sosyalgram.com adresinden yararlanabilir ayrıca Tiktok takipçi hilesi ile üretsiz olarak belirlediği kullanıcıya takipçi gönderebilmektedir.

TikTok İçerik Üreticisi Fonu Nedir?

Oluşturulan bu fon sayesinde kullanıcıların üretmiş oldukları içeriklerin izlenme oranına göre para ödenmekte ve bu sayede kullanıcıların hesaplarının etkinliği desteklenmektedir. Fon ödemesinden yararlanabilmek için takipçi ve izlenme sayınızın çok yüksek olması gerekmektedir. Bu nedenle hesabınızda paylaşacağınız video içeriklerinin özgün ve belli bir kitleye hitap ediyor olması gereklidir. Ayrıca kendinize bir tema seçip uygulamanın en aktif zamanlarında paylaşım yapmak beğeni, yorum ve Tiktok takipçi sayınızı artıracaktır.

İçerik Üreticisi Nasıl Para Kazanır?

En önemli kazanç kaynağı reklamlardır. Ayrıca izlenme oranları ve belirli bir etkileşim oranına sahip olmakta İçerik Üreticilerin para kazanmasını sağlamaktadır. Oluşturulan fon sayesinde kullanıcılar desteklenmekte ve belirlenen kriterleri sağlayan hesaplara fon üzerinden ödeme yapılmaktadır.

Kaliteli İçerik Nasıl Üretilir?

İlk olarak kendinize bir hedef kitle belirlemelisiniz. Ardından bu yönde paylaşımlarınızı kurgulamalı sektörü yakından takip etmelisiniz. Özgün ve farklı konular tercih etmek takipçi sayınız artıracak kriterler arasındadır. Sosyalgram.com.tr adresinden Tiktok takipçi paketleri satın alabilir 14,99 TL’den başlayan paketlerle takipçi sayınızı güvenilir şekilde artırabilirsiniz. Üstelik ekstra takipçi hediyeler ve avantajlı indirimlere anında teslimat garantisi ile sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.