Tin: Sözümüz Senettir

Tin: Sözümüz Senettir

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin: Sözümüz senettir. Biz Denizli için çalışıyoruz.

A+A-

250 TL taksitle konuta başvurular 30 bini geçti

 

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, seçime saatler kala basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Projelerden bahseden Tin, “Hazırladığımız ve kamuoyunun önüne koyduğumuz bütün projeler Denizli şehrini ve ekonomisini canlandıracak projelerdir. Projelerin bir bir hayata geçmesiyle birlikte on binlerce insanımız işe kavuşacaktır” dedi.

 

Tin: “Biz muhalefet gibi içi boş sözlerle halkımızı kandırmıyoruz. Ne söylediysek bugüne kadar arkasında durduk ” diyerek, “Hep Denizli için çalıştık. Daima Denizli için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

 

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

 

Basın mensuplarının gündeme dair sorularını da yanıtlayan Başkan Tin, Denizli için hazırladıkları projelerin tamamının vatandaş nezdinde kabul gördüğünü söyledi. Hızlı tren,otoyol ve çevre yollarından bahseden Başkan Tin, “Hazırladığımız ve kamuoyunun önüne koyduğumuz bütün projeler Denizli şehrini ve ekonomisini canlandıracak projelerdir. Projelerin bir bir hayata geçmesi ile birlikte on binlerce işsiz insanımız istihdam edilecektir. İzmir’de çalışan biri hızlı trene binip sabah işine gidecek, akşam da evine gelecektir. Bunlar kolay yapılan şeyler değildir. Biz hayal ediyoruz. Altyapısını hazırlıyoruz ve projelendirip vatandaşlarımıza sunuyoruz. Vatandaşlarımız da 13 yıldır olduğu gibi her verdiğimiz sözü tuttuğumuz için arkamızda durmaya devam ediyor. Biz onlara hiç yalan söylemedik. Onlar da bunu bildikleri için boş vaatlere kanmıyor, bizi desteklemeye devam ediyorlar” dedi.

 

DENİZLİ KAZANACAK

 

25 bin konut projesi ile ilgili de konuşan Başkan Tin, “Konut projesi ile ilgili Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin dediği gibi 6 ay öncesinde hazırlıklar yaptık. Anket çalışmalarında devamlı konut sıkıntısı gündeme geliyordu. Biz de bu soruna duyarsız kalamayarak 25 binlik konut projemizi geliştirdik.

 

Bakanımızın belediye başkanlığında Denizli’ye kazandırdığı yerler bunun için en uygun alanlardı. Geldiğimiz noktada alt yapısı hazırlanan projemizi uygulamaya koyduk. Denizli’de evsiz kimse kalmayacak, herkesi ev sahibi yapacağız.

 

Başvurular, 30 bin rakamını çoktan geçti. Şu ana kadar her ilçeden başvuru var. Üst bir limit koymadık. Bu proje 2 milyar TL’lik dev bir projedir.

 

Ev projemizle ilgili vatandaşlarımız kazanacak, malzemeler esnaftan alınacağı için onlar kullanılacak. Denizlili işçiler çalışacak. İstihdam sağlanacak.

 

Bunun yanında merkezin yükü azaltılacak. Biz her zaman bu millete hizmet etmek için yola çıktık. Denizli’yi sevmek budur. Denizli’ye hizmet budur. Muhalefet gibi boş sözlerle halkı kandırmakla olmaz” dedi.

 

HEDEF 5 VEKİL

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, parti olarak şimdiye kadar girdikleri tüm seçimleri kazandıklarını şimdi de Denizli’de 5 milletvekili çıkarma hedefinde olduklarını söyledi.

 

Başkan Tin, “Şimdiye dek başta bakanımız olmak üzere milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız, ilçe yöneticileri, kadınlarımız gençlerimiz büyük emek sarf etti. Teşkilatımız gerçekten de özverili çalıştı. İşçiye esnafa, memura herkese ulaşmaya çalıştık. Vatandaşımız Ak Parti’ye ve projelerine güveniyor. Teşkilat olarak bu kez 5 milletvekiline ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

HALKIMIZ İÇİN EN GÜZELİNİ YAPTIK

 

Tin Denizli için çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek şöyle dedi: “Aydın-Denizli- Antalya yolundan tutun da hızlı trene kadar birçok projeyle halkımızın karşısına çıktık. Bununla ilgili olarak tüm çalışmalarımız tamamlandık. Bundan sonra artık halkımızın verdiği karara saygı duyacağız.

 

Ülkeyi çok zor günlerden alarak bu günlere getiren AK Parti’yi halkımızın sevgisi bu günlere getirdi. Biz her zaman halkımız için en güzelini yaptık. Daima “Denizli kazandı yine kazanacak” dedik. Muhalefet ise bizi sürekli engellemeye çalıştı. Buna rağmen biz sadece işimize baktık."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.