Tin, TBMM’nin Yeni Yasama Yılını Değerlendirdi

Tin, TBMM’nin Yeni Yasama Yılını Değerlendirdi

Tin, TBMM’nin Yeni Yasama Yılını Değerlendirdi

A+A-

HAİNLERE FİTNE KUYUSU KAZDIRMAYACAĞIZ’

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM 26. Dönem 3. yasama yılının hayırlı olmasını diledi. Şahin Tin; “Ülkemizin her alanda büyümesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Milli bekamızı hedef alan saldırıları bertaraf ederek, hainlere fitne kuyusu kazdırmayacağız” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM 26. Dönem 3. yasama yılı dolayısıyla Meclis’teki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene katıldı. Törenin ardından Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret ederek iyi dileklerini sunan Milletvekili Şahin Tin, Saat 14.00’de Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açış konuşması yaptığı Meclis Genel kurulunda düzenlenen 26. Dönem 3. yasama yılı açılış toplantına katıldı. Yeni yasama yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin, “Milletin Meclisi kahramanca milletine hizmet etmeyi sürdürecek” dedi.

‘MİLLİ RUHLA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ’

Önceki dönemlerde ve yasama yıllarında olduğu gibi 26. Dönem 3. yasama yılında da Gazi Meclisin, devleti yaşatmak ve milletin geleceğini inşa etmek için var gücüyle çalışacağını ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “Millet iradesinin tecelli ettiği yer Gazi Meclis’imizdir. Seçim bölgem olan Denizli’miz ve ülkemiz için bir Milletvekili olarak çalışmalarımı yeni dönemde de kararlı bir şekilde yerine getirmenin gayretinde olacağız. Karşılaşılan sorunları aşmak adına görevimizi en iyi şekilde icra etmek önceliğimiz olacak. 15 Temmuz 2016 yılında hain eller marifetiyle yaşadığımız darbe teşebbüsüne rağmen nasıl dimdik ayakta ve görevimizin başında olduysak bundan sonrada aynı şekilde milli bir ruhla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizler millet olarak birliğimizi korumaya devam ettikçe, ülkemiz üzerinde karanlık emeller besleyenler asla başarılı olamayacak, ay yıldızlı bayrağımızı göklerden indiremeyecek ve hatta cesaret bile edemeyecekler “dedi.

‘YETKİ TARTIŞMALARI TARİHE GÖMÜLÜYOR’

Bir önceki yasama yılında yapılan en önemli köklü değişikliğin Anayasa değişikliği olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin Tin, yeni dönemde daha güçlü hamleler yaparak ülkenin bekasına dönük saldırıları bertaraf edecek adımları atmaya devam edeceklerini ve bu doğrultuda önemli kararları yürürlüğe koyacaklarını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Kabul edilen Anayasa değişikliği ile Türkiye artık yönetiminde sarsılmaz bir istikrar tesis etmiştir. Milletimizin oylarıyla referandumda kabul gören yeni yönetim sistemiyle yetki karmaşaları tarihe gömülmüştür. Kimse kimsenin yetki alanına giremeyecek ve yeni düzenlemelerle ülkemiz geleceğe daha güçlü ilerleyecektir. Milli Birliğini koruyan bir anlayışla yürüyüşünü sürdüren bir milletin aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Bizler millet olarak Güçlü Türkiye yürüyüşümüze mani olacak tüm hain sürüngenlere koca bir duvar olacak, tek vücut halinde vatanımızı, bayrağımızı, devletimizi canımız pahasına koruyacak ve son nefesimize kadar savunacağız” dedi.

‘TERÖRLE MÜCADELEDE ASLA TAVİZ YOK’

Yönetim reformunun yanı sıra toplumun tüm kesimlerini kapsayan önemli reformları da hayata geçirdiklerini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Yeni dönemde uyum yasalarının tamamını çıkarmayı hedefliyoruz. Genel kurulda görüşerek çıkartmayı hedeflediğimiz uyum yasaları milletimizin bağımsızlığına güç katmasının yanı sıra yaşantısına da refah getireceğine inanıyorum. Bugüne kadar hiçbir yatırımı nasıl ertelemediysek yeni dönemde de yatırımlarımızı aynı şekilde sürdürecek ve projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bekamıza dönük kalleş terör örgütlerinin saldırıları başta olmak üzere onları maşa olarak kullanan karanlık üst akıllara da gerekli cevabı anladıkları dilden vermeye devam edeceğiz. Mazlum coğrafyalara uzanan şefkat eli olmayı sürdüreceğiz. Türkiye olarak terörle mücadele konusunda taviz vermeyecek ve Dünya’nın her neresinde olursa olsun acı, kan ve gözyaşı dininceye kadar mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.