Tin'den muhalefete sert eleştiriler

Tin'den muhalefete sert eleştiriler

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, muhalefete, “Artık kabuğunuzu kırın ve ülke gerçeklerini görün” diye seslendi.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Serinhisar İlçesi’nde katıldığı iftar yemeğinden sonra yaptığı konuşmada, Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi hedef alan açıklamalarda bulunan muhalefete sert söylemlerle yüklendi.

 

Ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini hatırlatan Başkan Tin, hükümet kurma çalışmalarının titizlikle devam ettiği bir dönemde MHP İl Başkanı tarafından yapılan açıklamayı manidar bulduklarını söyledi. Başkan Tin, “Bizler, ülkemizin bekası için her türlü özveriyi gösterirken, başta muhalefet partileri bazı gerçekleri görmekten korkarak kendi duvarlarının arkasında gizlenmeyi tercih ediyorlar. Onlar, ülke menfaatini ön planda tutan adımlar atmaktan her zaman geri durdular. Denizli için yapılan her türlü güzel hizmeti eleştirmekle yetindiler.  Asla Denizli milliyetçisi olmayı başaramadılar” dedi.

 

BAKANA SAHİP ÇIKTI

“Denizli’nin ismini dünyanın dört bir yanına duyuran Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin şahsında AK Parti’ye dil uzatma cüretinde bulunuyorlar” diyerek açıklamasını sürdüren Başkan Tin, “Onlar önce en son ne zaman hükümet olduklarını ve ülkeye ne gibi hizmetleri yaptıklarını açıklasınlar da görelim.  Ortaya koyabilecekleri icraatları yok. Artık söylem siyaseti değil icraat siyaseti yapın. Kısacası hizmet edin. Çu milletin takdirini kazanmış bu partinin kadroları milletin dışında hiç kimseden ne emir ne de talimat alır. Biz AK Parti olarak millet iradesinin üzerinde başka bir irade tanımıyoruz” dedi.

 

Muhalefet partilerinin bu ülkeye millete hizmet etmek gibi bir derdi olmadığını ileri süren Başkan Tin, “Muhalefetin bu şehirde taş taş üstüne koyup hizmet edene katkı vermek gibi bir derdi yok. Çamur at izi kalsın. En kolay yaptıkları iş budur. Artık milletimiz bu gerçekleri görüyor. Bu popilist, ne idüğü belirsiz temeli argoya dayalı konuşmaları bir kenara bırakın. Türkiye artık eski Türkiye değil. Allah aşkına bir defa olsun yeni bir şeyler üretin. Bu ülke çok zor süreçler yaşadı. Büyük badireler atlattı. Bu gün ise, AK Parti sayesinde ülkenin ilkeleri, vizyonu ve duruşu güçlendi” dedi.

 

MEVLANALI GÖNDERME

Türkiye’nin AK Parti iktidarları dönemini kapsayan 13 yılda dünyada itibarı sayılır bir noktaya ulaştığını savunan Tin, muhalefeti darbe günlerine özlem duymakla suçladı. Tin, “Hala darbe dönemlerinde kalmış, halkın başbakanlarının idam sehpalarına götürüldüğü, millet iradesinin yok sayıldığı günlerde mi yaşıyorsunuz? Şayet bu düşünleri taşıyorsasız sizlere söyleyecek bir tek sözüm. O da; Mevlana’nın değimi ile “Dün dünde kaldı cancazım. Bu gün yeni bir şeyler söylemek lazım. Siz ne söylerseniz söyleyin AK Parti olarak bizler bu ülke ve bu millet için yeni şeyler üretmeye, milletimiz ile birlikte ülkemizin aydınlık geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.